DOLAR 32,4458
EURO 34,7795
ALTIN 2441,111
BIST 9925,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Profilo’nun enerji tasarruflu klimaları ile bu yaz çok konforlu ve sağlıklı geçecek

    Profilo’nun enerji tasarruflu klimaları ile bu yaz çok konforlu ve sağlıklı geçecek

    Profilo klimalar, yaz sıcaklarının kurtarıcısı olurken, doğal ortamların negatif iyon yüklü canlandırıcı havasını evlere taşıyor, yüksek sterilizasyon gücü ile konfor ve sağlığı bir arada sunuyor.

    Profilo’nun A+ ve A++ enerji sınıfı klimaları, yaz sıcaklarına ekonomik ve konforlu çözüm sunarken, ekstra özellikleri ile evlerin havasını ferahlatıyor. Turbo özelliği sayesinde, ortamdaki havayı 20 dakika gibi kısa bir sürede soğutan Profilo klimalar, tüketicilerin farklı kullanım ihtiyaçlarına yönelik geliştirilmiş birbirinden farklı özelliklere de sahip. Doğal ortamların canlandırıcı havasını yaratması ve filtreleyerek steril ve sağlıklı bir hava sunması, ürünlerin en dikkat çeken özellikleri arasında yer alıyor.

    Ev ekonomisine katkı sağlayan Profilo Inverter klimalar

    Profilo’nun yeni enerji yönetmeliğine uygun A, A+ ve A++ enerji sınıfı Comfort Cool ve Sea Air DC Inverter Klimaları, yeni açma kapama teknolojisi sayesinde standby konumundayken yüzde 80’e yakın enerji tasarrufu sağlıyor.

    Comfort Cool ve Sea Air DC Inverter Klimalar ayrıca, soğutma modu sırasında gaz kaçak tespiti yaparken 12 farklı iç ünite fan hızıyla da ortamın hava akış konforunu artırıyor.

    İyonizer klima ile evin içine taşınan doğal ortam ferahlığı

    Profilo’nun iyonizer klimaları, sadece soğutmak ya da ısıtmakla kalmıyor. Doğal ortamların negatif iyon yüklü canlandırıcı havasını evlere taşıyarak serinletmenin yanı sıra ferahlık da yaratan Profilo iyonizer klimalar, bu yazın en çok tercih edilecek modelleri arasında yer alıyor.

    Sigara dumanından arındırıyor, sağlığa uygun olmayan koku ve maddeleri temizliyor

    Evlerde solunan havayı sigara dumanından arındırarak, organik koku ve maddelerin geçmesini önleyen DC inverter Split Klimalar, özellikle annelerin favorisi oluyor. Yüksek sterilizasyon gücü ile konfor ve sağlığı bir arada sunan DC inverter Split Klimalar, BioFiltre özelliği sayesinde de evleri kirli hava, çiçek polenleri ve tozdan arındırıyor ve ortama temiz bir hava sağlıyor.

    Profilo’nun genişleyen klimaları ile eviniz yaza hazır

    Profilo, bu ay satışa çıkan iki yeni salon tipi klima ile ürün gamını da genişletiyor. Yeni model salon tipi klimalar, cafe, restoran, toplantı salonu, cami gibi büyük alanlarda kullanıma da uygunluğu ile dikkat çekiyor.

    P3ZMI24002 Inverter salon tipi klima, yüksek ısıtma ve soğutma kapasitesinin yanı sıra birbirinden özel fonksiyonları ile de kullanım kolaylığı sunuyor. A+ enerji sınıfı klima, turbo çalışma sistemi sayesinde de yaz sıcaklarına meydan okuyor. P3ZMI24002 Inverter klima, aynı zamanda elektrik kesintilerine karşı otomatik yeniden başlatma özelliğine sahip.

    Profilo P3ZMI42000 On-Off Model Klima ise nem giderme, ısıtma, soğutma, uyku ve donmaya karşı koruyucu özelliklerinin yanı sıra 3 kademeli ve otomatik fan hızı ile farklılaşıyor. Ürün ayrıca, çıkarılıp yıkanabilir ön filtresi ve iki yönlü üflemen tekniği sayesinde de en çok tercih edilen klimalar arasında yer alıyor.

    ÖTV indirimi ile çok avantajlı fiyatlara tüketici ile buluşan Profilo klimalar, tüm Profilo Yetkili Satıcıları’nda satışa sunuluyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.