DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Promosyon sektörü PROMexpo Fuarı ile dünyaya açılıyor

    12.09.2019
    A+
    A-

    Promosyon Ürünleri İmalatçıları ve Satıcıları Derneği (PROMOTÜRK), sektörün en büyük fuarını 09-12 Ekim’de CNR Expo’da tüketicilerle buluşturuyor. PROMOTÜRK, uluslararası kimlik kazandırdığı PROMexpo fuarında binlerce yeni teknolojik promosyon ürününü üye firmalarıyla tüketicilerin beğenisine sunacak.

     

    Üretim kabiliyeti ve ürün kalitesiyle promosyon sektörünü 100 milyar TL’lik hacme ulaştırmayı hedefleyen Promosyon Ürünleri İmalatçıları ve Satıcıları Derneği (PROMOTÜRK), katılım sağlayan yeni üyelerle birlikte büyümesini sürdürürken düzenlediği fuarlarla da sektöre öncülük ediyor.

     

    Üst düzey katılımcı sayısı, kaliteli ürün çeşitliliği ve uygun fiyat seçenekleriyle 9-12 Ekim tarihinde promosyon sektörünün en büyük uluslararası fuarı olarak gösterilen PROMexpo‘yu düzenleyecek olan PROMOTÜRK, fuarı Avrupa’nın en büyük promosyon fuar organizatörü Alman PSI işbirliği ile hayata geçirecek.

     

    BAŞKAN GÜRZ; “AMACIMIZ ÜLKE EKONOMİMİZE MAKSİMUM KATKI SAĞLAMAK”

     

    Dünyada kalite noktasında promosyon üretimi yapan birçok ülkeden Türkiye’nin çok daha iyi olduğunu belirten PROMOTÜRK Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Abdullah Gürz,Türkiye, coğrafi yapısı nedeniyle lokasyon ve üretim maliyeti noktasında çok avantajlı. Kıtalara yakın oluşumuzun yanı sıra kara, deniz hava ulaşımına sahibiz. Kurumsal hediye ve promosyon alanında önde olan ülkelerden Çin, Almanya ve Polonya’yı geride bırakabilecek kapasitemiz mevcut. PROMOTÜRK olarak sektörde 100 milyar TL’lik ciroya ulaştırmayı hedefliyoruz. Amacımız, tek çatı altında bir arada olduğumuz üyelerimizle ülke ekonomine maksimum katkı sağlamak. Bu anlamda dernek olarak üyelerimizin de katılımıyla 9-12 Ekim’de CNR Expo’da binlerce promosyon ürünlerinin yer alacağı Kurumsal Hediye ve Promosyon Ürünleri (PROMexpo) fuarını düzenliyoruz. Promosyon ürünleri noktasında dünyanın en yeni ve en ilgi çekici ürünlerini üye firmalarımız, tüketicilerin beğenisine sunacak. Uluslararası düzeyde planladığımız ve birçok ülke firmalarının katılacağı PROMexpo fuarını çok önemsiyoruz ve tüm tüketicileri fuarımıza davet ediyoruz” dedi.

      

    49 ÜLKEDEN 50 BİNİN ÜZERİNDE PROMOSYON ALICISI BEKLENİYOR

     ImagePromosyon sektörünün en büyük gücü olan PROMexpo fuarı,  Almanya, Fransa, Bulgaristan, Mısır, İtalya, Romanya, Hindistan, Rusya ve BAE başta olmak üzere 49 ülkeden profesyonel alıcıları ağırlayacak.

    Fuarda Türkiye’nin promosyon ürünleri sektöründe faaliyet gösteren imalatçı, üretici, baskıcı, satın almacı, ve pazarlamacıları uluslararası binlerce tedarikçi ve distribütör ile iş bağlantıları kuracak.

     

    PROMOTÜRK Derneği ayrıca, Alman PSI ile yapılan işbirliği çerçevesinde PROMexpo fuarına yerli ziyaretçilerin yanı sıra ikili görüşmeler, satınalma ve işbirliği anlaşmaları için Avrupa’nın en büyük promosyon satın alan ajanslarının da yer alacağını duyurdu.

     

    PROMexpo Fuarı’nda; defter, kalem, şapka gibi klasik promosyon ürünlerinin yanı sıra taşınabilir şarj aletinden, bluetooth kulaklık ve hoparlörlere kadar binlerce yeni teknolojik promosyon ürünü sergilenecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.