DOLAR 32,5232
EURO 34,8402
ALTIN 2428,124
BIST 9689,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Proses Otomasyonu Zirvesi’nin Proses Tırı yola çıktı

    Proses Otomasyonu Zirvesi’nin Proses Tırı yola çıktı
    14.08.2018
    A+
    A-

    Proses otomasyonu sektörünün Türkiye’de gelişmesine öncülük eden Proses Otomasyonu Zirvesi ve Sergisi, yeni konsepti ile katılımcı firmaların tanıtımını Proses Tırı ile yapıyor. Gebze’den yola çıkan TIR Türkiye genelindeki OSB’leri dolaşmaya devam ediyor.

    Proses otomasyonu sektörünün Türkiye’deki lider organizasyonu olan Proses Otomasyonu Zirvesi ve Sergisi, bu yıl 18-20 Eylül tarihleri arasında 3. kez düzenlenecek. Zirvenin tanıtım çalışmaları kapsamında, Proses Tırı adı altında bir araç tahsis edildi. Gebze’den başlayarak yola çıkan Türkiye genelinde OSB’leri dolaşacak olan Proses Tırı, hem Zirveye katılacak firmaların tanıtımını yapıyor, hem de ücretsiz davetiye dağıtıyor.

    TOBB DENETLİYOR VE KOSGEB DESTEKLİYOR

    Endüstriyel Otomasyon Sanayicileri Derneği (ENOSAD) iş birliği ile ST Alternatif Fuarcılık tarafından, Uluslararası Proses Güvenliği Sempozyumu ile eş zamanlı olarak WOW Kongre Merkezi’nde düzenlenecek Zirve, TOBB denetiminde düzenleniyor ve KOSGEB tarafından da destekleniyor.

    SEKTÖRLER VE ÇÖZÜMLER

    Kimya ve petrokimya, petrol ve gaz, kâğıt hamuru ve kâğıt, gıda, ilaç, su ve atık su, enerji, çimento, demir-çelik, otomotiv endüstrisi ve KOBİ’lere özel uygulama örneklerinin yer alacağı Zirve için Gebze’den yola çıkan Proses Tırı, hangi sektörlerde ne tip proses çözümleri olduğunun bilgisini veriyor. İkitelli OSB, Trakya Ergene OSB, Çorlu OSB, Beylikdüzü OSB, İMES OSB, DES OSB, Tuzla Birlik OSB, Tuzla Kimya Sanayicileri OSB, İstanbul Deri OSB, Gebze OSB, Gebze Güzeller OSB, Gebze TAYSAD OSB, Gebze Plastikçiler OSB, Dilovası İMES OSB, Kocaeli Makine İhtisas OSB’ye ulaşan Tır, OSB’leri dolaşmaya ve Zirve ile ilgili bilgilendirmeye devam ediyor.

    İSTASYONLAR OLUŞTURULDU

    Proses Tırında oluşturulan inovatif konsept ile Endüstri 4.0 ve Proses Otomasyonu İstasyonu, Kontrol Vana İstasyonu, Ölçme Kontrol ve Enstrüman İstasyonu, Veri Analiz ve Simülasyonu İstasyonu, Bakım ve Kalite Kontrol İstasyonu ve Emniyet İstasyonu’nda katılımcı firmalar ve çözümleri hakkında bilgiler veriyor.

    ZİYARETÇİLERİ KARŞILAYACAK

    Proses Otomasyonu Zirvesi ve Sergisi esnasında da ziyaretçileri karşılayacak olan Proses Tırı, sergi alanında hangi firmalar, hangi sektörlerde demo/uygulama örneğine sahip olduğunun bilgisini verecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.