DOLAR 32,5549
EURO 34,9657
ALTIN 2458,651
BIST 9886,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ProvoQ ayakkabılar ikonik tarzı ayakkabı ve botlarla birleştiriyor

    ProvoQ ayakkabılar ikonik tarzı ayakkabı ve botlarla birleştiriyor
    17.10.2019
    A+
    A-

    Bu kış Ayakkabı Dünyası’nda klasikler yeniden yorumlanıyor. ProvoQ marka ayakkabı modelleriyle konfor ve stili bir araya getiren Ayakkabı Dünyası, tarz sahibi erkeklere modern, yenilikçi ve zahmetsiz şıklığın anahtarını sunuyor. Ayakkabı Dünyası’na özel ProvoQ markalı ayakkabı ve botlar, stil sahibi erkeklerle buluşuyor. Sonbahar/Kış Koleksiyonunda smart casual ruhunu ön planda tutan Oxford ve makosen modelleri, Ayakkabı Dünyası erkeğini etkisi altına alıyor. Sokak stili ve iş hayatıyla uyum yakalayan chelsea botlar ise sportif görünümü ve şıklığı dengeliyor.

    Modern ve yenilikçi görünüm Ayakkabı Dünyası erkeğinin bu sezonki şıklık mottosu oluyor. İşlevsellikten ödün vermeyenler, erkek stilinin klasik parçalarından oxford ayakkabılar ile smart casual ruhunu yeniden yakalıyor.

    Makosenlerin hafif hissettiren kalın tabanlı ve küçük metal dokunuşlu modelleri, erkeklere aradıkları şıklığı sunuyor. Konfor ve rahatlık vadeden formal koleksiyonu tercih eden erkekler, sezonun vazgeçilmez rengi siyah ve bu yıl yeniden öne çıkan kahve tonlarıyla sportif ve iddialı ofis stilini yakalıyor.

    Yanlardan lastikli, bağcıksız, kısa ve bilekleri saran modelleriyle erkek koleksiyonunun en çok tercih edilen modellerinden olan chelsea botlar, modern kumaşlı görünümleriyle iddiasını ortaya koyuyor. Smart-casual ruhunu güçlendiren chelsea botlar, sonbahar ve kış günlerinde stil sahibi erkekler tarafından sıklıkla tercih ediliyor.

    Ayakkabı Dünyası 2019-20 Erkek Koleksiyonu’nda yer alan ProvoQ modellerini keşfetmek için Ayakkabı Dünyası mağazalarının yanı sıra ayakkabidunyasi. com. tr adresini ziyaret edebilir, internete özel indirimlerden yararlanabilirsiniz. Alışverişin büyüklüğüne göre 150 TL ve üzeri alışverişlerde bedava kargo fırsatı ile adrese teslimat ya da seçtiğiniz mağazadan ürünü teslim alma imkânını elde edebilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.