DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Prysmian Kablo, yetkili satıcılarını Belgrad’da ağırladı.

    Prysmian Kablo, yetkili satıcılarını Belgrad’da ağırladı.
    11.10.2018
    A+
    A-

    Prysmian Kablo her yıl geleneksel olarak düzenlediği “Yetkili Satıcılar Toplantısı”nı bu yıl Belgrad, Sırbistan’da gerçekleştirdi. 4-7 Ekim 2018 tarihleri arasında düzenlenen etkinlikte Prysmian Kablo, yetkili satıcıları ile bir araya geldi.

    Enerji ve telekomünikasyon kabloları sektörünün dünya çapında lideri Prysmian Group’un Türkiye operasyonu Prysmian Kablo, 2018 yılı geleneksel “Yetkili Satıcılar Toplantısı”nı 4-7 Ekim 2018 tarihleri arasında Belgrad, Sırbistan’da gerçekleştirdi. Yaklaşık 90 kişinin katılımı ile gerçekleşen etkinliğin ev sahipliğini, Prysmian Kablo’nun CEO’su Erkan Aydoğdu ve Yurtiçi Satış Direktörü Etem Bakaç yaptı.

    ‘‘Ülkemizin dinamiklerine ve potansiyeline güvenimiz tam”

    Belgrad’ın ünlü Beli Dvor Sarayı’nda düzenlenen toplantıda, 2018 yılı değerlendirilerek 2019 yılına ilişkin karşılıklı görüş alışverişlerinde bulunuldu. Toplantı sonrası yapılan ödül töreninde, 2017 yılının En Yüksek Ciro Ödülü bu yıl İstanbul Bölge’den Des Elektrik’e verildi.

    Sektöre öncülük eden yenilikçi bakış açısı ile güçlü adımlar atmayı sürdüren Prysmian Kablo yetkilileri, Prysmian Group’un dünya çapında bünyesine kattığı General Cable’ın satın alınması ile ilgili bilgileri de yetkili satıcıları ile paylaştı. 5 Ekim Cuma günü gerçekleşen toplantıyı takiben, Belgrad’ın tarihi ve kültürel noktalarının gezildiği organizasyon sonrasında Prysmian Kablo’nun CEO’su Erkan Aydoğdu, “Bugüne kadar hiç karşılaşmadığımız kadar zor bir yıl geçiriyoruz. Bu zorluklar ve kriz bir süre daha devam edebilir. Ancak ülkemizin dinamiklerine ve potansiyeline güvenimiz her zaman tam olmuştur. Bu süreç esnasında, tedbiri elden bırakmadan tamamen işimize odaklı ve sakin bir şekilde yolumuza devam ediyoruz.” dedi.

     

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.