DOLAR 32,3354
EURO 35,1346
ALTIN 2240,125
BIST 8719,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Pubg Mobile 0.19.0 güncellemesi geliyor

    Pubg Mobile 0.19.0 güncellemesi geliyor
    24.05.2020
    A+
    A-

    Pubg Mobile yakın bir tarihte 0.18.0 güncellemesi gelmişti. Ancak birçok YouTuber, PUBG Mobile’da bir sonraki güncelleme ile yeni bir silah, harita ve TDM modunun geleceğini iddia ediyor.  Çin beta sunucularında yeni bir TDM modu bulunuyor. Bu sızıntılar eski ancak, yeni bir TDM’in 0.19.0 güncellemesiyle sunulması bekleniyor. Bu modda, bir düşman öldürdüğünüzde yeni bir silah elde eder ve belirli bir kill veya tüm silahları tamamlayan oyunu kazanır.

    Bu düğme ile aynı anda nişan alıp ateş edebileceksiniz. Oyunculara göre PUBG Mobile, bu özelliği Call of Duty Mobile’dan ilham aldı. Güncelleme ile yeni bir keskin nişancı tüfeği Mosin Nagant’ın da oyuna ekleneceği tahmin ediliyor. Bu silah oyunun PC sürümü için piyasaya sürüldükten sonra mobil versiyona gelecek. Ayrıca iddialara göre bu yeni silahın Kar98K’dan daha yüksek bir atış hızı ve hasarı var ve 7.62 mühimmat gerektirecek.

    PUBG Mobile 0.19.0 güncellemesinin temmuz ayının ikinci haftasında, bu sezonun Royale Pass’ının bitmeden hemen önce gelmesi bekleniyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.