DOLAR 32,5927
EURO 35,0036
ALTIN 2451,453
BIST 9780,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Pubg Mobile Star Challenge 2018 global finallerini kutladı

    Pubg Mobile Star Challenge 2018 global finallerini kutladı
    03.12.2018
    A+
    A-

    Tencent Games ve PUBG Corporation (PUBG Corp.) ev sahipliğinde, Samsung Galaxy Note 9 sponsorluğunda gerçekleştirilen PUBG MOBILE STAR CHALLENGE 2018 Global Finalleri, heyecan ve rekabet dolu üç gün geçirdi. PMSC Global Finalleri 2018, 29 Kasım’da başladı ve 1 Aralık’a kadar Dubai’deki Festival Arena’da gerçekleştirildi.

    Tencent Games, Küresel Yayıncılık Merkezi Genel Müdürü Vincent Wang, “PMSC Küresel Finalleri 2018’deki aksiyon ve ilk gün katılımı, küresel şampiyonanın doğuşuna şahit olduğumuz heyecan dolu bir maceranın başlangıcını işaret ediyor. Hayranların ilgisinden çok memnunuz ve şampiyonları tebrik ediyoruz” dedi.

    Kürel finallere aşağıdaki takımlar katıldı:

    İlk günkü maçlarda, Endonezya’dan katılan RRQ Athena takımı “tavuk ziyafetini kazandı” ve 33 galibiyet ile en yüksek sıralamayı elde etti.

    PUBG MOBILE, tanıtılmasından bu yana benzersiz bir başarıyla karşılaştı. Dört ayda, Çin hariç 100 milyon kayıtlı kullanıcıya ulaştı. Bu yılın bahar aylarında tanıtılan oyun, 1 hafta içinde 105 ülke ve bölgede oyun listelerinin baş sırasına oturdu. Bundan 8 ay sonra, bugün ise PUBG MOBILE 30 milyon günlük aktif kullanıcıyı aştı ve 200 milyondan fazla kez indirildi. App Annie’nin verilerine göre 2018 yılının üçüncü çeyreğinde, Çin hariç, tüm mobil oyunlar içerisindeki en yüksek ikinci aktif kullanıcı sayısına sahip oldu.

    Vincent Wang, “PUBG MOBILE’ın başarısı hem geliştirme hünerini hem de yayıncılık yetkinliğini ortaya koyuyor. Bu özellikler, son derece rekabetçi mobişl oyun pazarında eşsiz bir başarı elde etmemizi sağladı. PUBG Mobile, günde 30 milyondan fazla aktif kullanıcıya büyüyerek ödül kazanan bir oyun oldu. Oyunun etkisini oyun sektörünün dışındaki şirketlerle çapraz promosyonlar yaparak daha da büyüytmeyi hedefliyoruz” dedi.

    Ayrıca; PUBG MOBILE, The Game Awards 2018’de En İyi Mobil Oyun ödülüne de aday oldu. Golden Joystick Awards 2018’de Yılın Mobil Oyunu ödülünü alan PUBG Mobile, Google Play’den de Hayranların Seçimi adaylığı aldı. Aralık’ta düzenlenecek The Game Awards 2018’de de ödül almayı hedefleyen oyun için hayran oylaması sürüyor. Kazananlar, 6 Aralık Perşembe günü açıklanacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.