DOLAR 32,5199
EURO 34,7927
ALTIN 2421,884
BIST 9754,7
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    PUBG MOBILE’dan sürpriz işbirliği

    PUBG MOBILE’dan sürpriz işbirliği
    11.10.2018
    A+
    A-

    Lider battle royale oyunundaki son içerik güncellemesi ile yepyeni, markalı oyun içi eşyalar kullanıma sunuluyor

    Geçtiğimiz hafta, New York Times Meydanı’ndaki dijital ekranlarda görülen gizemli PlayerUnknown’s Battlegrounds Mobile (PUBG MOBILEreklamı, oyunun hayranlarını merakta bıraktı. PUBG MOBILE, bugün yaptığı açıklamayla popüler giyim ve yaşam tarzı markası olan A BATHING APE® (BAPE® firmasıyla anlaştığını duyurdu.

    Bu işbirliğiyle PUBG MOBILE oyuncuları, oyun içi eşyalar arasına BAPE® markalı giysi ve aksesuarlar da katılacak. Şirketin meşhur Shark Camo Zip-up kapüşonlu üstü ve BAPE® tavasını da içeren güncelleme, PUBG MOBILE’in 0.8.5 sürümüyle gelecek. Oyuncular, BAPE® markalı eşyaların yanı sıra, ‘Red Label’ kıyafetlerini kendine has müziği ve emote’larıyla kullanabilecek.

    PUBG MOBILE Küresel Yayınlamadan Sorumlu Genel Müdürü Vincent Wang, PUBG MOBILE’in BAPE® ile yaptığı bu işbirliğinin kullanıcılara daha iyi bir oyun içi deneyim kazandıracağını belirtti ve ekledi: ‘’Oyuncular hala tavuk yiyecekler ama BAPE® ile çok daha havalı bir tarza sahip olacaklar.’’

    Bu yıl kuruluşunun 25. yılı olan BAPE®, sokak giyiminde standart yaratan ve dünyaca tanınan bir giyim firmasıdır. BAPE®’’in renkli tasarımları ve dünyanın her yerinde tanınan kamuflaj motifleri bir neslin göz bebeği oldu. 20 milyonu aşan günlük aktif kullanıcı sayısı ve oyun içi kişiselleştirmede sunduğu sayısız fırsatla, PUBG MOBILE ve BAPE®, mükemmel bir takım oluşturuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.