DOLAR 32,5874
EURO 34,7959
ALTIN 2514,446
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Pudra ve fondöten bir arada

    Pudra ve fondöten bir arada
    22.10.2018
    A+
    A-

    Doğru fondöteni bulmak çoğu kadın için zor bir süreç. Farmasi Make Up Flawless Touch Pata Krem Fondöten, mükemmel kapatıcılık etkisiyle ipeksi ve pürüzsüz bir cilde kavuşturuyor.

    Makyajın en önemli kısmı olan ten makyajının kusursuz olması için her kadın kendi cilt tipine göre fondöten ya da pudra tercih ediyor. Demodeleşmiş yağlı Pata Krem’lerden tamamen farklı, hafif bir yapıya sahip bu ürünü tüm cilt tipleri kullanabiliyor.  Ayrıca, mükemmel kapatıcılığı ile gün boyu canlı ve göz alıcı bir görüntü sağlıyor.

    İpeksi ve pürüzsüz bir ten

    Farmasi Make Up Flawless Touch Krem Fondöten’in hafif ve pudramsı formülü cilt üzerinde pürüzsüz bir doku oluşturuyor. Yağlı görümden uzak doğal bir parlaklık kazandırıyor. Kremsi yapısı sayesinde ağırlık yapmıyor ve tenin sıcaklığı ile yumuşayarak kolay uygulanıyor. Farmasi Make Up Flawless Touch Krem Fondöten gün içinde tazeleme gerektirmiyor. 4 farklı renk seçeneği ile her cilt tipine uyum sağlıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.