DOLAR 32,5989
EURO 34,8161
ALTIN 2493,226
BIST 9473,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Puflar artık yatak bile oluyor

    Puflar artık yatak bile oluyor
    11.04.2019
    A+
    A-

    Dekorasyonun tamamlayıcı parçası pufların kullanım alanları genişledi. Önceleri sadece üzerine oturulabilen ve dinlenmek için tercih edilen puflar artık sehpa, sandık hatta yatak olarak bile kullanılabiliyor. Buka, alternatifli ve kullanışlı puflarıyla günlük hayatı kolaylaştıran fonksiyonel çözümler sunuyor.

     

    Yaşam alanlarının en iyi şekilde değerlendirilmesini sağlayan puflar, aynı anda birçok işlevi yerine getirebiliyor. Koltuk ve kanepelerin tamamlayıcıları olarak görülen puflar, kullanım alanlarına göre artık bu çizgisinden uzaklaşıyor. Yeri geldiğinde sehpa, kısıtlı alanlar için sandık hatta yatak olarak da değerlendirilebilen puflar için Buka, birçok alternatif sunuyor. Fonksiyonelliklerinin yanı sıra, pratik kullanımlarıyla öne çıkan puflar, birçok dekorasyon seçeneğinin de elde edilmesini sağlıyor. Hem konfor arayan hem de yer tasarrufu elde etmek isteyenlere çözümler sunuyor.

     

    Puf alternatifleriyle yerden tasarruf: İster yatak, ister sandık

    Rahatlığı ön planda tutan ürünler geliştiren Buka’nın Mango ve Pumpkin pufları; hem puf hem de yatak olma özelliğine sahip. İçindeki mekanizmaları sayesinde kolaylıkla tek kişilik yatağa dönüşebilen puflar sınırlı alana sahip evlerin adeta kurtarıcısı oluyor. Pufların ölçü ve kumaşları da isteğe göre değişkenlik gösteriyor. Buka’nın Mango ve Pumpkin puflarının aynı zamanda depolu seçenekleri de bulunuyor. Yer kazandıran ve yaşam alanlarını genişleten puflar sandıklarıyla fazla eşyaların yerleştirilmesine olanak sağlıyor. Özellikle köşe koltuk takımlarının tamamlayıcısı olarak tasarlanan geniş puflar, küçük evlerin konforunu artırıyor.

     

    Sehpa olarak da kullanılabiliyor

    Buka puflarının bazı modellerinin yanlarında yer alan tepsiler, sehpa görevi de görüyor. Kılıfları değiştirilebilen; dikdörtgen, kare, oval ve yuvarlak gibi çeşitli model ve ölçülerde puf seçeneklerini Buka’da bulmak mümkün.

     

    TV koltuklarının tamamlayıcısı

    Geniş hacimli puflar kadar mini puflar da koltukların ve dekorasyonun tamamlayıcısı olarak kullanılıyor. Buka’da pufların mini boyutlu olanları, TV koltuklarının tamamlayıcıları olarak da tercih edilebiliyor. Böylelikle TV izlerken ayaklarınızı dinlendirerek, günün yorgunluğu ve stresini üzerinizden rahatlıkla atabilirsiniz.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.