DOLAR 32,4512
EURO 34,7492
ALTIN 2437,967
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    PUMA’nın ‘Forever Faster’ konseptli yeni mağazası Akasya AVM’de açıldı

    11.06.2018
    A+
    A-

    Dünyaca ünlü spor performans markası PUMA, geçtiğimiz yıla damgasını vuran ‘Forever Faster’ manifestosu çerçevesinde açtığı konsept mağazalarına bir yenisini ekledi. PUMA, Akasya AVM’de açtığı yeni konsept mağazasıyla 100 m² alan üzerinde hizmet vermeye başladı.

    Global spor markası PUMA, ‘Forever Faster’ konseptli yeni mağazasını İstinye Park ve Emaar Square Mall’un ardından 100 m² alan üzerinde Akasya AVM’de açtı. Türkiye genelinde 10 mağazaya sahip olan PUMA, 2020 yılı sonuna kadar 10 mağaza daha açmayı hedefliyor.

    Akasya AVM’nin en üst katında yer alan yeni mağazada kadın ve erkek performans, kadın ve erkek sportstyle, motorsport ve kids ürünleri yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.