DOLAR 32,3235
EURO 35,0768
ALTIN 2282,245
BIST 9008,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Qurabiye’den butik pastalar

    Qurabiye’den butik pastalar
    28.11.2017
    A+
    A-

    Lezzetini uzun süre unutamayacağınız tatlı anların yaratıcısı Qurabiye, özel günlerinizi Butik Pastalar ile taçlandırıyor. İnce ince özenle işlenerek hayalleri gerçeğe dönüştüren pastalar, tasarımlarıyla göz doldururken, lezzetiyle damaklarda unutulmaz izler bırakıyor.

    Pastadan cupcake’e, kurabiyeden çikolataya kadar her bir ürününe özel anlamlar yükleyerek, tüm anları lezzet ve sunumla taçlandıran Qurabiye, Butik Pastalarıyla sevdiklerine en özel sürprizi yapmak isteyenlerin tercihi oluyor.

    Doğum günlerinden, özel kutlamalara kadar hayatınızın unutulmaz karelerini, sevdiklerinizle paylaşacağınız en anlamlı Butik Pastalar, misafirlerin hayallerinden ilham alınarak tasarlanıyor. Tabiattaki halleriyle yarışacak doğallıkta, kokusu üstünde, taptaze Butik Pastalar, özel günlerin unutulmaz anlarını daha da unutulmaz kılıyor. Bakmaya doyamayacağınız Butik Pastalar, etkinliklerin gözdesi olurken, Qurabiye farkıyla hayallerinize lezzet katıyor.

    Yaklaşan yılbaşı gecesi için hediye arayışında olanlar için de ideal bir hediye seçeneği olan Butik Pastalar, yeni yıl dileğinizin en tatlı sözcüsü olacak nitelikte…

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.