DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Rabia Liya’dan iddialı çıkış

    Rabia Liya’dan iddialı çıkış
    26.11.2017
    A+
    A-

    Güçlü sesi ve duru güzelliğiyle dikkat çeken Rabia Liya ilk tekli çalışması ‘Arama Arama’yı  Ozinga & DMC müzik etiketiyle müzikseverlerin beğenisine sundu.

    16 yaşında kendi bestelerini yaparak müzik hayatına başlayan genç şarkıcı sözü ve müziği kendisine, düzenlemesi ise son dönemin en başarılı isimlerinden Osman Çetin’e ait olan ‘Arama Arama’ şarkısının video klibi de Gürcan Keltek yönetmenliğinde çekildi.

    İmaj fotoğrafları için Zeynel Abidin objektifine poz veren genç ve güzel popçu Rabia Liya “Harika bir ekip ile çalışıyorum, bence zaten en büyük şansım ilk işimde Ozan Çolakoğlu gibi bir duayen ile yola çıkmak. Onu enerjisi ve tecrübesi yaptığımız işin seyrini belirleyen en önemli etken oldu. Bence o bu alanda Türkiye’nin bir numarası. Bana gelince… Ben yılmadan üretmeye devam edeceğim, farkım fark edilene kadar çalışacak, elimden gelenin en iyisini yapacağım. Yerel ve lokal hedeflerim yok. Amacım bir gün ülkemi uluslararası arenada başarı ile temsil edebilecek düzeyde bir sanatçı olmak. Bunun çok uzun bir yol ve zorlu bir serüven olacağının farkındayım. Ben güçlü bir kadınım. Bununla baş edebilirim diye düşünüyorum”  diyerek iddiasını dile getirdi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.