DOLAR 32,5743
EURO 34,9803
ALTIN 2456,251
BIST 9777,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Radore’den Tonguç Akademi’ye sağlam ve güvenilir dijital altyapı

    Radore’den Tonguç Akademi’ye sağlam ve güvenilir dijital altyapı
    25.10.2017
    A+
    A-

    Radore, Türkiye’nin en büyük eğitim kanalı Tonguç Akademi’ye sunduğu sağlam ve güvenilir bilişim altyapısıyla, iş süreçlerini hızlandırıyor

    Deneyimli teknik ekibi, sunduğu esnek çözümler ve kaliteli hizmet anlayışıyla teknoloji şirketlerinin öncelikli veri merkezi tercihi olan Radore, sunduğu hizmetlerle ilkokuldan liseye her seviyedeki öğrenciye ulaşan eğitim platformu Tonguç Akademi’nin iş süreçlerindeki verimliliğine önemli katkılar sağlıyor.

    Büyük ilgi gören eğitim videoları ile YouTube’da 1,5 milyon aboneye ulaşan Türkiye’nin en büyük eğitim kanalı Tonguç Akademi, kitap ve dijital dünyayı bir araya getirerek, gençlerin kitaplardaki soruların çözüm videolarını TATS (Tonguç Akıllı Takip Sistemi) uygulaması ile de izlemelerini sağlıyor.

    Radore’den sunucu barındırma / kiralama ve yedekleme hizmetleri aldıklarını belirten Tonguç Akademi CTO’su Elif Fidan, “Sağlam ve güvenilir bir teknolojik altyapıya sahip olmak, kesintisiz bir hizmet sunmamızdaki en önemli bileşenimiz. Hedef kitlemizde bulunan öğrenciler, her şeyden önce hız ve kolaylık istiyorlar. Ülkemizin, hatta dünyanın herhangi bir noktasındaki bir öğrenciye herhangi bir aksaklık yaşamadan ulaşabilmek en önemli önceliğimiz. Bunun için kesintisiz bağlantı, güvenilir veri merkezi ve güçlü sunucular gerekiyor. Biz de Tonguç Akademi olarak bu ihtiyaçlarımızı Radore’den kolaylıkla karşılıyoruz. Radore her zaman güncel ve hızlı çözüm sunan, güvenilir bir iş ortağı olarak iş süreçlerimizin verimliliğine büyük katkı sağlıyor. Böylece biz de BT ekibi olarak asıl işimizi geliştirmeye yönelik daha inovatif projelere odaklanabiliyoruz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.