DOLAR 32,5055
EURO 34,5591
ALTIN 2497,028
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Raisa & Vanessa’dan Vodafone Pass’e özel “Sınırsız” ve “Çarpıcı” Kostümler!

    Raisa & Vanessa’dan Vodafone Pass’e özel “Sınırsız” ve “Çarpıcı” Kostümler!
    11.09.2017
    A+
    A-

    Yaratıcı çizgisi Türkiye sınırlarını aşan Raisa & Vanessa, Vodafone’un sınırları ortadan kaldıran yeni dünyası “Vodafone Pass”e özel 4 ana temada birbirinden çarpıcı 8 kostüm tasarladı. “Video Pass” temalı kostümler “Parlaklık her zaman like alır” mottosuyla kristal işlemeler ve özel deve kuşu tüyleri ile hazırlanırken; “İletişim Pass” temalı kostümlerde ses dalgaları ve titreşimlerinden ilham alınarak yüzlerce metrelik tülün lazer kesim detayları, dalga şeklindeki ponponlar ve çapraz işlemelerle sınırsızlığı çarpıcı bir şekilde vurguladı. Binden fazla ayna kullanılarak hazırlanan “Sosyal Pass” temalı kostümlerde ise sosyal medyanın bizi birimize bağlayan yönleri ipler, püsküller ve işlemelerle anlatıldı.

    Raisa & Vanessa’nın Vodafone’un sınırları ortadan kaldıran yeni dünyasına özel olarak tasarladığı kostümler “Sosyal Pass”, “Video Pass”, “İletişim Pass” ve “Müzik Pass” olmak üzere 4 farklı temada hazırlandı. Aynalarla devamlılığın temsil edildiği ve birbirini tamamlayan detaylarıyla dikkat çeken 8 kostüm, Bodrum’da gerçekleştirilen özel gecede davetlilerden de tam not aldı.

    Müzik ve onun vazgeçilmez eşlikçisi danstan ilham alınan “Müzik Pass” temalı kostümlerde, yüzlerce taşın tüle basılması ile yapılan kırmızı catsuit ve onunla kombinlenen ayna ve taş kaplı kulaklık gecenin en beğenilen tasarımlarından bir oldu. Dans temalı püskül kumaştan yapılan ve ayna kaplı mayo da dikkat çeken bir detaydı. Raisa & Vanessa’nın binden fazla ayna kullanılarak hazırladığı “Sosyal Pass” temalı kostümlerde ise sosyal medyanın aslında bizi birimize bağlayan araçlar olduğu ipler, püsküller ve işlemelerle anlatıldı.

    Parlaklık her zaman “Like” alır

    Gecenin sunuculuğunu yapan Ece Sükan’ın da seçimi olan ve geceyi sunarken taşıdığı “Video Pass” temalı kostümlerde, iyi bir video karesinde neyi görmek isteriz, sorusuna yanıt arandı. Parlayan kristal işlemeler, özel deve kuşu tüyleri, yurtdışından getirtilen yaprak detayları ile karışıklığın harmonisi sunulurken, “parlaklık her zaman “Like” alır mottosuyla videosu çekilecek ve hep hatırlanacak kostümler yaratıldı.

    “İletişim Pass” temalı kostümlerde ise, iletişimin temel aracı olan akıllı telefonların ses dalgaları ve titreşimlerinden ilham alınarak yüzlerce metrelik tülün lazer kesim detayları, dalga şeklindeki ponponlar ve çapraz işlemelerle bir araya geldi.

    Vodafone’un Bodrum Moon Beach’de düzenlediği Vodafone Pass Partisi’nde iş, sanat ve cemiyet dünyasından pek çok ünlü isim bir araya geldi. Stiliyle adından söz ettiren Ece Sükan’ın sunumuyla renklenen gecenin müziklerini ünlü DJ ve aranjör Ozan Çolakoğlu yaparken, gecenin en çarpıcı detayı Raisa & Vanessa’nın gece için özel olarak tasarladığı ve Uğurhan Akdeniz’in koreografisiyle özel bir dans şovla sergilenen kostümler oldu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.