DOLAR 32,4311
EURO 34,7622
ALTIN 2440,617
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ramsey’den gündüzden geceye taşınan şıklık

    Ramsey’den gündüzden geceye taşınan şıklık
    25.09.2018
    A+
    A-

    Geleneksel Japon sanatı KINTSUGI’dan ilham alarak tasarlanan RAMSEY 2018-19 Sonbahar-Kış Koleksiyonu erkeklere gündüzden geceye taşınabilecek göz alıcı bir şıklık vadediyor. RAMSEY mağazalarında ve www. ramsey. com. tr ‘de satışa sunulan koleksiyonda erkekleri “Jean”, “Performance Line” gibi sürprizler de bekliyor.

    RAMSEY; 2018-19 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nda geçmişten gelen güzelliklerin en şık haliyle günümüze aktarıldığı tasarımlarla yeni sezonda erkeklere özel bir moda deneyimi vadediyor. Geleneksel Japon sanatı KINTSUGI’den ilham alarak tasarlanan RAMSEY 2018-19 Sonbahar-Kış Koleksiyonu, birbiriyle kolayca kombinlenebilen sade ama bir o kadar göz alıcı tasarımlarla erkekleri gündüzden geceye taşıyabilecek şıklık sunuyor.

    İkonik oversize paltolar, tweed dokulu veya tweed hissi veren ceketler, sportif şıklık sunan triko ceketler, koleksiyonun ilham kaynağı KINTSUGI’den beslenen desenleriyle dikkat çeken trikolar, fit kesim, beli ayarlanabilir pantolonlar sezonda RAMSEY’in ayrıcalıklı parçaları olarak ön plana çıkıyor.

    Koleksiyonda siyah, gri, mavi, yeşil, camel, kahve, bordo ve tonları gibi sezonun vazgeçilmez renkleri hakim…

    Yenisezona sürpriz tasarımlar!

    Stil sahibi erkeklere modern bir seçki sunan RAMSEY takım elbiselerde ise bu sezon ekose desenler ve kruvaze kesimler yükselişte. RAMSEY yeni sezonda takım elbisenin her ortamda ve her yaş grubu tarafından zevkle giyilmesini sağlayacak “Performance Line” ve her kombine dahil olabilecek, çok yönlü şık-sportif parçalardan oluşan “Jean” kapsül koleksiyonlarını da yenisezonda erkeklerin beğenisine sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.