DOLAR 32,4311
EURO 34,7622
ALTIN 2440,617
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    RE/MAX danışmanlarına verdiği online eğitimlerle akademik alanda da fark yaratıyor

    06.09.2019
    A+
    A-

    Sektör araştırmalarında en bilinen ve en çok tavsiye edilen marka olarak öne çıkan RE/MAX, birlikte çalıştığı, alanında uzman gayrimenkul danışmanlarına eğitimle de destek oluyor. Sadece RE/MAX’lilerin dahil olabildiği RE/MAX Akademim üzerinden verilen güncel eğitimler sayesinde gayrimenkul danışmanları kendini geliştirip sektörde fark yaratabiliyor.

    RE/MAX’liler müşteriye sunulan hizmeti maksimum seviyeye ulaştırmak için akademik anlamda da çalışıyor. Online platformda uygulamada olan ‘RE/MAX Akademim’le marka bünyesinde danışmanlık verenlere öncülük ediliyor, yol gösteriliyor. Online olmasının avantajıyla da bu 7/24, yer ve zaman fark etmeden yapılabiliyor.

    Gün geçtikçe büyüyen emlak sektöründe, RE/MAX bünyesindeki gayrimenkul danışmanları ve sistemiyle fark yaratıyor. Çalışma şartları, getirisi ve kendini geliştirebilme imkanı sayesinde çağımızın öne çıkan mesleklerinden biri olan gayrimenkul danışmanlığı, RE/MAX Akademim sayesinde daha da gelişiyor. RE/MAX gayrimenkul alanında çalışılacak şirket olarak da bir adım

    daha öne çıkmış oluyor.

    Her çalışan akademiye katılıyor

    RE/MAX kadrosunda bulunan herkes eğitimden geçerek hizmet vermeye başlıyor. Marka bünyesinde çalışacak tüm gayrimenkul danışmanları, temel bilgileri ve markanın sistemini anlaması için ‘blended learning’ olarak tanımlanan; farklı alanlardan bilgileri kapsayan genel bir eğitim alıyor. Online tasarlanan eğitim, üç günlük sınıf eğitimi, iş başında eğitim ve canlı yayınlardan oluşan toplamda altı aylık programdan oluşuyor.

    Eğitim sürecinde RE/MAX sistemi hakkında genel bir bilgi veriliyor; işin nasıl geliştirileceği, iletişim süreciyle ilgili detaylar, analiz ve dosya süreci uzman eğitmenler tarafından veriliyor. Verilen tüm online eğitimlere, danışmanlar için oluşturulan ve güncellenen platform üzerinden tekrar erişilebiliyor.

    RE/MAX’teki yeni broker’lar online eğitim ve üç günlük sınıf eğitiminden; ofis asistanları ve müdürler sadece online eğitimden geçerek işlerine başlayabiliyorlar.

    Eğitimler tekrar alınabiliyor

    RE/MAX Akademim’de gayrimenkul ile ilgili detayları içeren geniş bir içerik bulunuyor. RE/MAX uzmanları tarafından hazırlanan eğitimlere online olduğu için her zaman ulaşmak da mümkün. Sadece RE/MAX’lilerin üye olarak ulaşabildiği sistemde video dersler dışında eğitim ve seminerlerden notlar da var.

    ImageDünya genelindeki RE/MAX’lerde de uygulanan eğitim programını kullanan gayrimenkul danışmanlarından da çok güzel dönüşler oluyor. Eğitim sisteminin dünyadaki en iyi gayrimenkul eğitim sistemi olduğunu söyleyen RE/MAX Akademim’liler, kendilerini bu sayede büyük bir ailenin geliştiren bir parçası olarak gördüklerini de belirtiyorlar.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.