DOLAR 32,4992
EURO 34,9695
ALTIN 2432,078
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    RE360, Konferansının ana sponsoru Aremas

    RE360, Konferansının ana sponsoru Aremas
    30.11.2017
    A+
    A-

    Gayrimenkul sektörü ve tüm paydaşlarını bir araya getirerek sektörün en önemli organizasyonları arasında yerini alacak olan RE360, Aremas ana sponsorluğunda gerçekleşecek. Four Seasons İstanbul Bosphorus Oteli’nde, 5-6 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek Türkiye’nin en büyük gayrimenkul buluşması RE360, iki gün boyunca sektörün gündemindeki konuların ele alındığı interaktif bir konferans olacak.

    Kamu ve özel sektörü bir araya getiren, aynı zamanda Türkiye gayrimenkul sektörünün tüm oyuncularının buluştuğu, liderlerin deneyimlerini paylaşacakları ve yabancı uzmanların da konuşmacı olacağı organizasyonda Aremas Gayrimenkul Kurucusu Vedat Arslan “bugün için aslolan markalaşarak satış, peki ama nasıl?” başlığı altında sektördeki deneyimlerini aktaracak. Son dönemde maliyetlerin artışıyla yaşanan sıkıntılar ve dövizdeki çalkantılar sonrası yatırımcının kafasında soru işaretleri belirmesine neden oluyor. Vedat Arslan, katılımcılara, böyle bir dönemde yatırımcı konsantrasyonunun nasıl satışa yönlendirilebileceği yönünde bilgiler verecek. Arslan, konuşmasında Türkiye’nin amiral gemisi inşaat sektöründe “Peki istenen satışlar olmazsa, bu inşaatlar nasıl bitecek? Öyleyse bu dönemde dahi satmak için ne yapmak lazım? gibi sektöre dair merak edilen sorunların cevaplarına da yer verecek.

    Bu önemli organizasyonun ana sponsorluğunu üstlenen Aremas Son 2 yılda yaklaşık toplam 350 milyon USD değerinde konut satışı ve 70.000 m2 ofis alanı kiralayarak, gayrimenkul pazarlamada Türkiye’nin en büyük oyuncularından biri haline geldi. Kuruluşunun 7. yılında İstanbul’un hemen hemen tüm ilçelerinde, Ankara, İzmir ve Bodrum gibi farklı bölgelerde birçok farklı projeye geliştirme, ofis kiralama veya konut projeleri satış/pazarlama konularında hizmet vermeye devam ediyor.

    Konut sektörü başta olmak üzere büyük ölçekli gayrimenkul projelerine satış ve pazarlama danışmanlığı hizmeti sunmak üzere 2010 yılında kurulan Aremas, 2013 yılında bünyesine A sınıfı ofis binalarına sektörün genelinden farklı olarak yerinde kiralama hizmeti sunmak üzere Aremas Commercial’ı kurdu. Aremas Commercial ofis sektörü başta olmak üzere ticari gayrimenkul pazarına yeni bir bakış açısı getirdi. Büyük ölçekli konut projelerinin teslim sonrasında yaşadığı sorunlarına yeni bir bakış açısı getirmeyi hedefleyen Aremas, 2.el konut pazarındaki yeni markası “Aremas The Second” ile faaliyetlerine de 2017 sonu itibariyle başladı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.