DOLAR 32,3153
EURO 35,1248
ALTIN 2302,061
BIST 9056,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Regus, Maltepe ve Kurtköy ile hazır ofis sayılarını artırdı

    Regus, Maltepe ve Kurtköy ile hazır ofis sayılarını artırdı
    12.11.2017
    A+
    A-

    Hazır ofis alanları sektörünün dünyadaki en önemli ismi Regus, Türkiye’deki 18’inci yılında yatırımlarına hız verdi. İstanbul’da Avrupa yakasının ardından, Regus hazır ofis düzenine artan talebi ve iş hayatının yeni ihtiyaçlarını dikkate alarak Anadolu yakasında da ticaret sanayi ve iş hayatının geliştiği bölgelere hazır ofis merkezlerini taşımaya devam ediyor.

    Regus’un Anadolu yakasındaki iki önemli hazır ofis yatırımı son dönemin en hızlı gelişme gösteren merkezi Maltepe ve Kurtköy bölgesinde Ekim ayı itibariyle hizmet vermeye başladı. Kurtköy ve Maltepe hazır ofis merkezleriyle Regus Anadolu yakasında artan hazır ofis ihtiyacına daha hızlı,kapsamlı,ekonomik ve kolay çözümler sunmayı amaçlıyor. Kurtköy ve Maltepe ile birlikte Regus’un Anadolu yakasındaki hazır ofis sayısı da 6’ya ulaştı. Böylece Sabiha Gökçen’den, Kartal Maltepe’ye Ümraniye’den Kadıköy’e kadar uzanan çok geniş bir alanda Regus,hazır ofis ihtiyaçlarına ihtiyaç verebilir hale geldi.Anadolu yakasında da Regus, dünyanın önde gelen şirketlerinin de hazır ofis arayışlarında en önemli tercihi haline geldi.
    Regus Türkiye’de 18’i İstanbul’da, ikisi Ankara’da olmak üzere, Adana, Gaziantep, İzmir ve Bursa’yı da içeren 6 kentte hizmet verirken, yeni yatırımlarla birlikte Türkiye’deki ofis sayısı 24’e ulaştı.Regus Türkiye Genel Müdürü Murat Özgönül İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere Türkiye’nin sanayi ve ticaret merkezlerine Regus kültürünü ve konforunu taşımaya odaklandıklarını ve yakın dönemde hedeflerinin Regus hazır ofis merkezi sayısını 30’a çıkarmak olduğunu söyledi.


    REGUS EN DEĞERLİ SOSYAL NETWORK OLDU-
    Özgönül hazır ofis merkezlerinin modern çalışma koşullarının ve iş hayatının artık vazgeçilmez ihtiyacı haline geldiğini belirterek, “ Regus’un dünya çapında 100 ülkede 3 bine ulaşan hazır ofis merkezinde oluşturduğu birikimi ve deneyimini şimdi Türkiye’de daha çok şirkete, girişimciye, projelerine yatırımcı arayışındaki genç beyinlere ve start-uplara sunmak istiyoruz. Regus’un Avrupa yakasını Anadolu yakasına iki yeni hazır ofis merkezimizle birbirine bağlıyoruz. Artık Anadolu yakasının en gelişmiş noktalarında şirketler Regus’un hazır ofis alanlarına daha kolay ulaşabilecekler.Kendi ofisleri yanı sıra artan ihtiyaçları için Regus’un hazır ofis alanları da onların hizmetinde olacak. Genç girişimciler yatırımcılarla Regus ortak çalışma alanlarında tanışıp hayallerini, projelerini işe dönüştürebilecekler. Regus hazır ofisleri Türkiye’de iş hayatında en değerli networkü olacak ” dedi.

    MALTEPE OFİSPARK VE KURTKÖY AEROPARK-
    Regus’un yeni hazır ofis merkezi İstanbul’un Anadolu Yakası’nda Maltepe Ofispark, Anadolu yakasının önemli ve gelişen merkezi iş alanlarından Maltepe bölgesinde E-5 Otoyolu üzerinde Küçükyalı ve Maltepe metro duraklarının arasında yer alıyor. Regus Maltepe OfisPark Kartal-Kadıköy metro hattı çevresinde bulunan alışveriş merkezlerine, aktif yaşam alanlarına ve yeme içme olanaklarına kolay ulaşım sağlarken, bin 150 metrekarelik büyüklüğü ile hizmet verecek. Kurtköy Aeropark ise, Sabiha Gökçen Havalimanı’nın bulunduğu İstanbul’un en hızlı gelişen bölgelerinden biri olan Kurtköy’de konumlanmış durumda ve bin 100 metrekare alanıyla tüm Regus hizmetlerini eksiksiz bir şekilde sunmayı hedefliyor. Böylece havaalanı bölgesine yakın olmak isteyen kurumlar ve şirketler için Maltepe ve Kurtköy ideal hazır ofis düzeni sunacak.
    “BU YIL 7 HAZIR OFİS SIRADA”-
    Regus’un Türkiye’deki büyüme planı çerçevesinde bu yıl 7 yeni ofis alanı daha açacağını belirten Regus Türkiye Ülke Müdürü Murat Özgönül, “Regus olarak önümüzdeki iki yıl içinde mevcut merkez sayımızı iki katına çıkarmak istiyoruz. 2017 sonu itibari ile 10 bin metrekare gibi bir ek ofis alanı geliştirmeyi ve toplam büyüklüğü 35 bin metrekareye ulaştırmayı hedefliyoruz. Regus’un hazır ofis sektöründeki farkıyla mümkün olan en çok kişiyi ve kuruluşu tanıştırmaya kararlıyız.İstanbul öncelikli olmak üzere, tek merkezimizin bulunduğu diğer şehirlerde merkez sayılarımızı arttırmayı hedefliyoruz. 2017 yılı içerisinde 6-7 yeni hazır ofis alanı açılışı yapacağız”dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.