DOLAR 32,5816
EURO 35,0524
ALTIN 2457,833
BIST 9813,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    REGUS Maltepe ve Kurtköy’deki yeni ofisleriyle Anadolu yakasında da iddialı

    REGUS Maltepe ve Kurtköy’deki yeni ofisleriyle Anadolu yakasında da iddialı
    07.12.2017
    A+
    A-
    Türkiye’deki yatırım atağını sürdüren hazır ofis alanının global oyuncusu Regus, İstanbul/Anadolu Yakası’nda ekim ayında iki yeni ofis açtı. İş merkezlerinin Anadolu Yakası’na taşınmaya başlamasıyla burada artan hazır ofis ihtiyacını fark eden Regus, Maltepe ve Kurtköy’deki yeni lokasyonlarıyla bu ihtiyaca çözüm sunuyor. Sanayi ve ticaret merkezlerine Regus kültürünü ve konforunu taşımaya odaklandıklarını söyleyen Regus Türkiye Ülke Müdürü Murat Özgönül, “İki yeni ofisimize hem kurumsal şirketlere hem de start up’lara ve girişimcilere ulaşacağız” dedi.
    Dünyanın en büyük hazır ofis tedarikçisi Regus, bu alandaki öncü kimliğini Türkiye’de de hız kesmediği yatırımlarıyla sürdürüyor. Türkiye’de 2017 itibarıyla 18’inci yaşını kutlayan Regus, toplam lokasyon sayısını ekim ayı başında biri Maltepe’de diğeri Kurtköy’de olmak üzere İstanbul/Anadolu Yakası’nda açtığı iki ofisle 24’e taşıdı. Bu iki yeni lokasyonla, Regus’un Anadolu yakasındaki hazır ofis sayısı da altıya ulaştı. Böylece İstanbul’da 18 ofisle hizmet verir hale gelen şirketin, Ankara’da iki, Adana, Gaziantep, İzmir ve Bursa’da da birer ofisi bulunuyor. Yeni lokasyon ve ofis planları da yakın dönem ajandasında yer almayı sürdürüyor.
    DOĞRU HEDEF KİTLEYE, DOĞRU MERKEZLE ULAŞIYOR
    Regus’un yeni ofislerinin yerlerinin belirlenmesinde ‘doğru hedef kitleye, doğru merkezle ulaşma’ vizyonunun önemli bir etkisi var. Kurtköy ofisinin yerinin İstanbul Teknopark ile doğrudan bağlantılı olduğu bilgisini veren Regus Türkiye Ülke Müdürü Murat Özgönül, Kurtköy’de beklentileriyle paralel şekilde genç kitlenin yüksek talebiyle karşılaştıklarını ifade etti. “İstanbul Teknopark’ta ağırlıklı olarak teknoloji odaklı şirketler ve start up’lar yer alıyor. Telefon hattı, sınırsız internet, veri güvenliği başta olmak üzere özellikle teknolojik olanaklarla tasarladığımız ofislerimizle Teknopark’a yakın bir ‘çalışma ortamı alternatifi’ sağlıyoruz” diyen Özgönül, bunun altyapısı için de önemli yatırımlar yapmaya devam ettiklerini dile getirdi. Maltepe E-5 Otoyolu üzerinde Küçükyalı ve Maltepe metro duraklarının arasında yer alan Maltepe ofisinde ise talebin daha çok kurumsal şirketlerden geldiğini de sözlerine ekledi.
    AYDINLIK OFİSLERLE VERİMİ ARTIRIYOR
    Regus, bin 150 metrekare büyüklüğe sahip Maltepe ve bin 100 metrekare alana yayılan Kurtköy ofislerinin dizaynında daha farklı bir dekorasyon tercih etti. İç-dış ofis kaygısı olmaksızın herkesin gün ışığından faydalanması üzerinde durulan söz konusu dekorasyonda özellikle cam sayısı artırıldı. Böylece daha aydınlık bir çalışma alanı sağlanırken, çalışanların kendilerini daha ferah bir ortamda hissetmesi ve böylece işlerine daha kolay odaklanması ve verimli çalışması da amaçlanıyor.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.