DOLAR 32,447
EURO 34,799
ALTIN 2445,171
BIST 9942,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Remington Rose Luxe Saç Maşası: Gerçek inci kaplamasıyla baş döndüren bukleler

    Remington Rose Luxe Saç Maşası: Gerçek inci kaplamasıyla baş döndüren bukleler
    18.06.2018
    A+
    A-

    Dünyaca ünlü kişisel bakım markası Remington’ın yeni Rose Luxe serisi rengiyle olduğu kadar performansıyla da dikkat çekiyor. Rose Luxe serisinin, gerçek inci içeren seramik gövdeli maşası sadece birkaç dakika içeresinde baş döndüren spiral buklelere sahip olmanızı sağlıyor.

    Eşit Isı Dağılımı

    Gerçek inci içeren seramik kaplamalı gövdesiyle tüm ısıyı saçlara eşit olarak dağıtan Rose Luxe Saç Maşası tek bir hareketle modası hiç geçmeyen spiral buklelere ulaşmanızı sağlıyor. 30 saniyede ısınan 13-22 mm’lik koni gövdesi sayesinde yumuşak ve doğal görünümlü dayanıklı buklelere sahip olmak hiç olmadığı kadar kolaylaşıyor.

    Her saç tipine uygun kullanımıyla dikkat çeken Rose Luxe Saç Maşası, dijital ekranından takip edilebilen 130ºC ile 210ºC arasındaki sıcaklık seçenekleri ile saçlarınıza zarar vermeden şekil veriyor.

    Saç Şekillendirirken Isı Yanıklarına Veda Edin

    Hızlı ve pratik bir kullanım sağlayan Rose Luxe, koni gövdesi ile saçlarınızı şekillendirirken oluşabilecek yanıklardan cildinizi korumak için ısıya dayanıklı eldiven ile birlikte geliyor. Isıya dayanıklı kesesi ise kullanımdan sonra güvenli saklama için ideal bir çözüm sunuyor

    60 dakika sonra otomatik kapanma özelliğiyle de olası kazalara karşı önlem alan Rose Luxe Saç Maşası saç şekillendirme rutininizin vazgeçilmezleri arasında olmaya hazırlanıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.