DOLAR 32,5342
EURO 34,9043
ALTIN 2439,002
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Renklerin göz alıcı senfonisi; Dali Yemek Odası

    Renklerin göz alıcı senfonisi; Dali Yemek Odası
    20.03.2020
    A+
    A-

    İki zıt rengin kusursuz uyumundan doğan Dali Yemek Odası, Loda Mobilya imzasıyla şıklığı zarif bir incelikle sunuyor. Siyahın maskülen tavrını rose metal dokunuşlarla yumuşatan Dali, renk kartelasının en iddialı tonlarını başarıyla resmediyor.

    Çağdaş ve oryantal detaylar bir arada…

    Loft dekorasyon stilini yansıtan detaylarıyla dikkat çeken Dali, pürüzsüz siyah mermer yüzeyiyle çağdaş bir görünüm ortaya koyuyor. Masa ayaklarında kullanılan simetrik dizayn yaşam alanlarına dinamik bir atmosfer kazandırıyor.

    Rose metal renkte tercih edilen masa ayaklarının farklı dizayn dili, takımın diğer parçalarıyla da görsel bir bütünlük yakalıyor. Sandalyelerde kullanılan birinci sınıf kumaş seçeneği, Dali Yemek Odası’nı modern ve lüks bir noktaya taşıyor. Konsol ve vitrinin yerden yüksek olarak tasarlanan ayakları hem şıklığı tamamlıyor hem de kullanım kolaylığı sunuyor. İnce işçiliğin ön plana çıktığı tasarım; çağdaş ve oryantalist dokularla güçlü bir armoni yaratıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.