DOLAR 32,5106
EURO 34,7827
ALTIN 2424,404
BIST 9741,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Renkli retro camlarla dekorasyonda yeni stil

    Renkli retro camlarla dekorasyonda yeni stil
    24.03.2020
    A+
    A-

    Retro tarz dekorasyon trendi yeni yıla da damgasını vuracak. Yaşam alanlarında eski ve yeni parçaları, renkleri ve canlılığı bir araya getiren bu stilin olmazsa olması ise dinamik tonlarla mekanları hareketlendirmek. Türkiye’nin ilk mat ve dekoratif cam üreticisi Yorglass’ın füme, bronz, mavi, yeşil ve pembe renklerden oluşan renkli retro cam serisi mekanlara estetik ve renkli bir görünüm katıyor.

    Camın kalitesini ve estetik görünümü mekanlara taşıyan Yorglass’ın Satina markasıyla geliştirdiği renkli retro cam serisi; dekorasyonunu yenilemek, renklendirmek ve retro stilini uygulamak isteyenler için şık bir tamamlayıcı oluyor. Işık geçirgenliği ve dayanıklı olmasıyla fark yaratan renkli retro cam serisi, dokunulduğunda ipeksi bir his vermesi ve parmak izi tutmama özelliği ile de mekana estetik bir dokunuş katıyor. Füme, bronz, mavi, yeşil ve pembe renk seçenekleriyle dekorasyonun şık bir tamamlayıcısı olan seri, yaşam alanlarının hemen her yerinde kullanılarak retro stilini mekanlara taşıyor.

    Mekanların ambiyansını renklerle değiştirin

    Dekorasyonda küçük dokunuşlarla büyük efektler yaratmanın yolu değişik ve renkli malzemelerin kombinini doğru yapabilmekten geçiyor. Sağlıklı ve dayanıklı bir malzeme olan camı sanata dönüştüren renkli Retro cam serisini dilenen yerde separatör gibi kullanmak mümkün. Canlı renkleriyle ortama dinamizm katan seri, dekorasyonda retro ve modernin ötesine geçerek farklı bir ambiyans yaratmak isteyenler için de ilham veriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.