DOLAR 32,5966
EURO 34,7738
ALTIN 2496,609
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Retro esintisi Russell Hobbs ile mutfaklarınızda

    Retro esintisi Russell Hobbs ile mutfaklarınızda
    20.04.2019
    A+
    A-

    Dünyadaki milyonlarca eve çözümler sunan elektrikli ev aletleri markası Russell Hobbs, kahvaltı koleksiyonu Retro ile mutfaklarınızda nostalji rüzgarları estirecek.

    Avrupa’nın en sevilen elektrikli ev aletleri markası Russell Hobbs, 50 yılı aşkın süredir su ısıtıcısından, ütüye kadar uzanan geniş ürün yelpazesiyle hayat kolaylaştıran çözümler sunuyor. Şık tasarımı kadar işlevselliğiyle de ön plana çıkan Russell Hobbs’un en son çözümlerinden biri olan kahvaltı koleksiyonu Retro, hiç geçmeyen 90’lar modasını evlere tekrardan taşıyor.

    Retro tarzın modern teknolojiyle birleştiği Retro kahvaltı koleksiyonu; kırmızı, siyah, beyaz ve krem rengi seçenekleriyle mutfaklarınıza renk katıyor. Retro kahvaltı koleksiyonu sahip olduğu su ısıtıcı, kahve makinesi ve ekmek kızartma makinesi ürünleriyle şıklığın yanı sıra pratik çözümler de sunuyor.

    Retro Su Isıtıcısı

    Russell Hobbs Retro Su Isıtıcı, şıklığının yanı sıra pek çok pratik özelliği de kullanıcılarına sunuyor. Retro tasarımın yanında modern dokunuşların da yer aldığı Retro Su Isıtıcı, hızlı su kaynatma özelliği sayesinde bir fincan suyu 55 saniyede kaynatmayı sağlıyor. 1.7 litrelik kapasitesi sayesinde altı fincana kadar su kaynatabilen ürün, sabah kahvaltılarının vazgeçilmezi oluyor.

    Retro Kahve Makinesi

    Kahveden asla vazgeçemeyenler için mükemmel bir çözüm olan Russell Hobbs Retro Kahve Makinesi, kahve deneyimini doruklara taşıyor. Retro Kahve Makinesi sahip olduğu duş başlığı teknolojisi ile demleme sürecinde daha iyi kahve çekimi ve daha yüksek kalitede kahve tadı sunuyor. Demleme sürecini ve sıcak tutma sürecini gösteren kahve göstergesi ise demleme sürecinin kontrol altında tutulmasını sağlıyor. Retro Kahve Makinesi’nin durdur ve doldur özelliği ise demleme sürecini geçici olarak durdurarak ilk fincanı doldurmaya sonrasında ise kahvenin geri kalanının demlenmesine fırsat tanıyor.

    Retro Ekmek Kızartma Makinesi

    Sabah kahvaltılarında ister az kızarmış ister altın rengi kızarmış ekmekle başlamak isteyenlere en güzel çözümü Retro Ekmek Kızartma Makinesi sunuyor. Retro Ekmek Kızartma Makinesi sahip olduğu Faster Toasting teknolojisi ile günün en yoğun anları olan sabah kahvaltılarında %65’e kadar daha hızlı ekmek kızartma şansı tanıyor. Kaldır ve bak özelliği ise süreci durdurmadan ekmeği kontrol etme fırsatı sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.