DOLAR 32,5211
EURO 34,7639
ALTIN 2489,849
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Revolution’ta Facia Kalesi Zindanı açılıyor

    Revolution’ta Facia Kalesi Zindanı açılıyor
    31.08.2018
    A+
    A-

    Dünya çapında hızla gelişen mobil oyun şirketi Netmarble Corporation, sevilen MMORPG oyunu Lineage 2: Revolution için oyun içi sürpriz bir iş birliği güncellemesi geliyor.

    Bu iş birliği ile birlikte, “Etkinlik Zaman Yarığı – Facia Kalesi” isimli yeni bir zindan, etkinlik süresince oyunculara açık olacak. Dört farklı zorluk derecesi seçilen zindanda, her seviyeden ve deneyimden oyuncular beş kişilik gruplar oluşturarak yeni baş düşmanlara karşı savaşacak ve Ay Işığı Lejyonerleri’ni kurtaracak. Bu zindan etkinliğine ek olarak, yeni bir silah kostümü Lineage 2: Revolution ve sürpriz partnerinin işbirliğini kutlamak için hazır olacak.

    Bu güncelleme ile “Ejder Sharly” isimli binek de oyuna eklenecek. Bu sevimli, yumurta şeklindeki binek “Ejder Sharly Çağırma Taşı” aracılığıyla çağırılacak ve karakterin dış görünüşünü kullanıldığında değiştirecek. Ek olarak, Şato Kuşatması’nda zaferler için özel bir ödül, bu güncelleme ile oyuna ekleniyor. Şato Kuşatması’nın kazananları ödül olarak elde edecekleri “Gezgin Savaş Borusu” ile Gezgini çağırabilecekler.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.