DOLAR 32,6335
EURO 34,8268
ALTIN 2520,992
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Rexona ile 40 bin kişi metrobüste ferah yolculuğun tadını çıkardı

    Rexona ile 40 bin kişi metrobüste ferah yolculuğun tadını çıkardı
    09.08.2018
    A+
    A-

    Rexona, toplu taşıma araçlarındaki ter kokusu problemine “Ferah Yolculuklar” kampanyası ile çözüm oldu

    Ter kokusu ile mücadelesini her platformda sürdüren Rexona ile yaklaşık 40 bin kişi metrobüste ferah yolculuğun tadını çıkardı

    Dünyanın 1 numaralı deodorant markası Rexona, havaların iyice ısınmasıyla dayanılmaz hale gelen ter kokusuyla mücadelesini metrobüs duraklarına taşıyarak takipçilerine benzersiz bir deneyim yaşattı.

    Proje kapsamında yaklaşık 40 bin kişi ferah yolculuk yaşadı Rexona’nın daha temiz ve daha ferah bir dünya için 1 Ağustos’da Söğütlüçeşme metrobüs durağında başlattığı “Rexona ile Ferah Yolculuklar” kampanyası, 7 gün boyunca devam etti. Tüketicilerin Rexona Türkiye twitter ve instagram sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları oylamalar sonucu her gün bir sonraki günün Rexona ile Ferah Durak’ı seçildi. Rexona ekibi bu durağa giderek tüketicilere Rexona dağıttı. 7 gün boyunca duraklarda toplam 40 bin adet deodorant dağıtılarak tüketicilerin ferah yolculuklar yaşaması sağlandı.

    Ter rotası tüketicilerin sosyal medya paylaşımlarıyla oluşturuldu

    Rexona ile “Ferah Yolculuklar” etkinliğinde 2. gün Uzunçayır, 3. gün Zincirlikuyu, 4. gün Mecidiyeköy, 5. gün Cevizlibağ, 6. gün Zeytinburnu, 7. gün ise Avcılar metrobüs durağı ‘Rexona ile Ferah Durak’ olması istenen durak seçildi. Duş adam ve Rexona ekibi durağa gitti, “Duş yetmez, Rexona kullan” diyerek dağıttığı deodorantlarla ter kokusu problemine çözüm oldu.

    Sosyal medyada 6.5 milyon erişim

    Tüketicilerin, kampanya çerçevesinde her gün twitter ve instagram üzerinden Rexona Türkiye hesabına bildirimde bulunduğu proje büyük ilgi gördü. Kampanya boyunca sosyal medyada 6.5 milyon erişim sağlandı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.