DOLAR 32,4311
EURO 34,7622
ALTIN 2440,617
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Rigips Türkiye yeni ürünü Glasroc X ile fark yaratıyor

    Rigips Türkiye yeni ürünü Glasroc X ile fark yaratıyor
    26.10.2017
    A+
    A-

    Alçı ve alçı levha ürünleri denince akla gelen ilk markalar arasında yer alan Rigips Türkiye’nin en yeni ürünü “Glasroc X” dış cephe levhası, yenilikçi bir çözüm ve hizmet sunuyor.

     

    Dış cephe sistemleri için özel olarak üretilen Glasroc X; uygulama yüzeyine ekstra bir işlem yapılmadan 12 ay boyunca açıkta bırakılabiliyor. Glasroc X’in suya ve neme karşı güçlendirilmiş çekirdek yapısı ve levhayı koruyan özel üretim cam elyaf yüzeyi bulunmakta. Ayrıca UV dayanımlı yüzeyi, levhaların güneş ışınlarından zarar görmesini de engelliyor.

     

    Rigips Türkiye kalitesini yansıtan ürün, aynı zamanda A1 sınıfı yangın dayanımına sahip. Yüzey su emilimi yüzde 5’ten küçük olan Glasroc X, küf ve mantar oluşumuna karşı maksimum direnç sağlarken hava koşullarına karşı dayanıklılığıyla öne çıkıyor. Glasroc X, yalıtımlı dış cephe sistemlerinde, dış cephe duvar ve tavan uygulamalarında, saçak altı kapatma işlemlerinde ve dış cephe kaplama uygulamalarında kullanılabiliyor.

     

    Yüksek dayanım, bütünlük ve sağlamlığın yanı sıra hızlı ve kolay uygulama sunan Rigips Türkiye, ileri üretim teknolojileriyle müşterilerine daha konforlu yaşam alanları yaratmak için ilham vermeye devam edecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.