DOLAR 32,5615
EURO 34,9855
ALTIN 2428,251
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Rigips Türkiye’nin yeni ürünü PRF 25 EL standartları yükseltiyor

    Rigips Türkiye’nin yeni ürünü PRF 25 EL standartları yükseltiyor
    27.11.2017
    A+
    A-

    Müşterilerinin ihtiyaçlarına cevap veren inovatif ürünleri ile dikkat çeken Rigips Türkiye’nin yeni ürünü PRF 25 EL, sahip olduğu özelliklerle kullanıcılara pek çok kolaylık sağlıyor.

    PRF 25 EL’in sağladığı avantajlar, standart perlitli sıva alçılarıyla kıyaslandığında ürünün yenilikçi yönünü ortaya koyuyor. 26=35 kilogramlık konsantre bir ürün olan PRF 25 EL, kullanıcılara büyük bir taşıma kolaylığı sağlıyor. Standart perlitli ürününe göre aynı miktarda kullanıldığında yüzde 25 daha fazla alan kaplayan PRF 25 EL, ustayı daha az yoruyor ve ustanın performansını yüzde 10 oranında artırıyor.

    PRF 25 EL, standart perlitli ürünler ile kıyaslandığında, aynı miktardaki yüklemelerde yüzde 25 daha fazla torba nakledilmesine olanak tanıyarak nakliye tasarrufuna imkân sağlıyor. Elle uygulanan perlitli sıva alçıları arasında metrekare maliyeti en düşük ürünlerden biri olan PRF 25 EL, sunduğu rahat ve hızlı işçilik imkânının yanı sıra torba maliyeti en düşük alçı olarak da dikkat çekiyor.

    Uzun yıllara dayanan tecrübesiyle alçı sektöründe söz sahibi olan Rigips Türkiye, yüksek kalite anlayışıyla müşterileri için iyi ürün ve hizmeti sunmaya devam edecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.