DOLAR 32,4746
EURO 34,7556
ALTIN 2442,834
BIST 9934,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Rihanna’nın makyaj markası Fenty Beauty artık Türkiye’de

    Rihanna’nın makyaj markası Fenty Beauty artık Türkiye’de
    11.09.2018
    A+
    A-

    Müzik, moda ve güzellik ikonu Rihanna’nın kozmetik markası Fenty Beauty, Türkiye’de Sephora’lar da makyaj tutkunlarının beğenisine sunuluyor.

    Rihanna’nın kozmetik markası Fenty Beauty’nin ürünleri, fark yaratan ambalaj tasarımları, evrensel tonları, ışıltılı pigmentleri ve hafif yapısıyla dikkat çekiyor.

    Kısa sürede tüm dünyada ses getiren marka, Eylül ayında Türkiye’de ilk kez Sephora mağazalarında kozmetik tutkunları buluşuyor.

    Rihanna’nın her cilt ve renk tipine uygun olarak hazırladığı koleksiyonda, 40 farklı tonda fondöten, transparan pudra, far, aydınlatıcı,eyeliner, kontür için kullanılabilecek stick ürünler, makyaj fırçaları, dudak parlatıcıları, bazlar, yağ emici kağıt ve bir de makyaj süngeri yer alıyor.

    Bal peteğinden ilham alınan ve mıknatıslı hegzagonal formda tasarlanmış ambalajları ile ürünler birbirine kenetlenebiliyor. Bu özelliği sayesinde de taşıma ve kullanım konforu sağlıyor.

    *Fenty Beauty ürünlerine 36 Sephora mağazasından ulaşabilirsiniz.

    İstanbul: Sephora İstinyePark, Sephora Demirören, Sephora Akasya, Sephora Nişantaşı, Sephora Palladium, Sephora Capacity, Sephora Cevahir, Sephora Aqua Florya, Sephora Kanyon, Sephora Akmerkez, Sephora Marmara Forum, Sephora Marmara Park, Sephora Buyaka, Sephora Piazza, Sephora Emaar, Sephora Vadi İstanbul, Sephora Nautilus

    Ankara: Sephora Ankamall, Sephora Tunalı Hilmi, Sephora Panora, Sephora Gordion, Sephora Armada, Sephora 365, Sephora Cepa

    İzmir: Sephora Forum Bornova, Sephora Point Bornova, Sephora Alsancak,Sephora Agora

    Antalya: SephoraTerracity, Sephora Antalya Migros , Bursa: Sephora Korupark, Mersin: Sephora Forum Mersin , Adana: Sephora M1, Sephora Ziyapaşa, Gaziantep:Sephora Primall, Samsun; Sephora Piazza

    STUNNA LIP PAINT – LİKİT RUJ

    Rihanna tarafından seçilen kusursuz kırmızı renkli bu ruj, dayanıklı formülü ve canlı kırmızı tonu baş döndürüyor. Her cilt rengine uyum sağlayan Stunna Lip Paint, göz alıcı mat bir ton elde etmenizi sağlayan aplikatörüyle, tek bir dokunuşta maksimum etki yaratıyor.Ultra ince kıvamlı dayanıklı formülü kuruduğunda mükemmel bir tona dönüşerek dudaklarınız cezbedici bir görünüme kavuşuyor.

     

    KILLAWATT AYDINLATICI:

    Killawatt aydınlatıcı cilde uygulandığında parlak, satensi ve pudralı bir bitiş sunuyor. Cildinizi nazik bir şekilde aydınlatan Killawatt, hafif dokusu ile kusurları görünmez kılıyor ve vazgeçemeyeceğiniz renklerle size geniş bir yelpaze sunuyor. Gün biterken bile ışıltısını koruyan Killawatt, tüm cilt renklerine uyumuyla vazgeçilmeziniz olacak!

     

    GLOSS BOMB UNIVERSAL LIP LUMINIZER: GLOSS BOMB DUDAK PARLATICISI

    Her cilt rengine uyum sağlayan renk tonu ile dudakların ışıldamasını sağlayan Gloss Bomb, vazgeçilmez rujlarınız arasında yerini almaya hazır. Rujun gül tonlarındaki ten rengini kendi seçen Rihanna; ruju ister tek başına ister başka rujunuzun tamamlayıcısı olarak kullanabileceğinizi söylüyor. İçeriğindeki şeftali-vanilya esanslı kokusu adeta sizde bir bağımlılık yaratırken, formülünde yer alan karite yağıyla dudaklarınızı beslenmesine yardımcı olur, dudaklarınızın dolgun ve pürüzsüz bir görünüme kavuşmasını sağlar.

     

    MOROCCAN SPICE FAR PALETİ

    Tüm cilt tonlarına uyum sağlayan, gökkuşağı renklerinden esinlenilen, zengin pigmentli 16renk tonu ve kusursuz bitişiyle Moroccan Spice Far Paleti, ihtiyacınız olan her rengi bir arada sunuyor. İçeriğindeki mat, saten, sedefli, metalik ve ışıltılı dokularla, arzuladığınız görünüme sizi bir adım daha yakınlaştırıyor. Kalıcılığıyla sizi kendine hayran bırakacak bupalet, Rihanna’nın en sevdiği tonların yanı sıra ilhamını Wild Thoughts isimli şarkısının klibinde kullandığı fardan alan “Evil Genie” adında, ışıltılı bir turkuaz renk de içeriyor.

     

    FLYLINER LİKİT EYE LINER :

    Suya dayanıklı, jel gibi kaygan dokusu ve hızla kuruyan Fenty Flyliner, çaba sarf etmeden istediğiniz etkiye kavuşmanızı sağlıyor. Üçgen prizma yapısıyla, kolay tutulabilen Flyliner, uygulamada kolaylık sağlıyor. Fenty Beauty, incecik çizgilerden kalın şeritlere, aklınıza gelebilecek her modele ve tüm göz şekline uyacak mükemmel bir eyeliner sunuyor.

     

    MATTEMOISELLE PLUSH MAT RUJ

    14 göz alıcı renkle her ruh halini, her cilt tonunu tamamlayan bu ruj ile tanışmaya hazır mısınız? Rihanna bu mat ruhu hayata geçirerek hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek istiyordu ve bunun için tüm ağırlıklarından kurtulmuş mega renklere sahip Mattemoiselle Plush mat ruju yarattı.

    Ultra ince yapısıyla dudağınızda ağırlık hissi yaratmayan Mattemoiselle Plush mat ruj aynı zamanda uzun süren kalıcılığıyla gündüzden geceye size eşlik ediyor.

     

    PRO FILT’R SOFT MATTE FONDÖTEN:

    40 farklı renk tonuyla her cilt rengine uyacak şekilde tasarlanan Pro Filt’r fondöten, ister orta ister yoğun kapatıcı bir uygulamayla cildi anında pürüzsüzleştiriyor, gözeneklere nüfuz ediyor ve parlamayan bir bitiş sağlıyor. Kalıcı ve hafif dokusuyla, cildi kendiliğinden mükemmel bir görünüme kavuşturuyor.

     

    MATCH STIX TRIO SET:

    Kapatıcı, Kontür, Aydınlatıcı

    Kusursuz makyajın olmazsa olmazı kapatıcı, kontür ve aydınlatıcıyı bir arada sunan Match Stix Trio set hayatınızı kolaylaştırıyor. Ultra yumuşak yapıdaki stickler, özenle seçilen renkleriyle cildinizin mükemmel görünüme kavuşmasını sağlıyor. Her yere kolayca taşınabilen Match Stix Trio Set çantanızın favori parçası olmaya aday.

     

    MATCH STIX (AYDINLATICI) :

    Fenty makyajına sahip olmak için ikinci adım: Match Stix Aydınlatıcı! Fenty’nin Match Stix serisinin aydınlatıcı ürünü, ışıltı veren pudralı kremsi yapısıyla kolayca uygulanabiliyor. Hem aydınlatıcılar hem de allıklar 10 farklı evrensel renk seçeneğiyle sunuluyor. Turuncu tonlardan göz alıcı parlaklıktaki mora kadar geniş bir renk yelpazesi sunan Match Stix aydınlatıcı, Fenty’nin 140 numaralı kontür ve kapatıcı fırçasıyla uygulandığında mükemmel sonuçlar elde etmenizi sağlıyor.

     

    MATCH STIX SKINSTICK (MAT):

    Kapatıcı, Kontür, Aydınlatıcı

    Makyajın olmazsa olmazı kapatıcılık, kontürleme ve aydınlatmayı bir arada sunan, uzun süre kalıcı ve birbirine mıknatısla kenetlenebilen Match Stix Matte Skinstics, 20 farklı renk seçeneğiyle kozmetik severler ile buluşuyor. Her cilt rengine uygun olarak tasarlanmış Mat Skinstics’ler, kremsi formülü ile ağırlık yapmadan kolayca yüze yedirilebiliyor.Cilt üzerindeki tüm kusurları anında kapatarak kusursuz katmanlar elde etmenizi sağlıyor.

     

    PRO FILT’R INSTANT RETOUCH PRIMER: MAKYAJ BAZI

    Rihanna’ya göre mükemmel ve pürüzsüz bir baz, canlı ve ışıltılı bir görünümün en önemli adımlarından biri… Yağsız yapıdaki bu baz gözeneklerinize nüfuz ederek cildinizi fondöten uygulamaya hazır hale getiriyor. Sıradan mat bir bazın aksine, ipeksi dokusuyla cildi sonsuz bir ışıltıyla kavuşturan Pro Filt’r Primer, uzun süre kalıcı makyaja kavuşmanızı sağlıyor.Cildin rengiyle uygulama yapıldığı an uyum sağlayan baz, pembe tonuyla cildinizin canlı ve ışıltılı gözükmesini sağlıyor.

     

    INVISIMATTE PUDRA

    Rihanna için fotoğraf çekilirken parlamaya yer yok! Parlama karşıtı pudra, gözeneklere gözle görülür biçimde nüfuz edip yağı emiyor ve cilde doğal bir matlık kazandırarak anında filtre etkisi yaratıyor. Yarı saydam Invisimatte pudra cildinizin tonunu anında kapatarak, gözeneklerinizde birikmiyor, ince çizgileri belirginleştirmiyor ve makyajınızı bozmuyor. Rihanna’nın tavsiyesi; fondöten uygulamadan önce cildinizin yağını Invisimatte ile yok edin ve gün boyunca kalıcı bir makyaj elde edin.

     

    INVISIMATTE YAĞ EMİCİ KÂĞIT

    Kompakt, taşınabilir ve son derece şık bir görünüme sahip Invisimatte yağ emici kağıtla artık her zaman parlak cildinizi matlaştırabilirsiniz! Yanınızda bir aksesuar gibi her zaman taşıyabileceğiniz yağ emici kağıt, cildinizin parlaklığını yok olmasına destek olurken aynı zamanda makyajınızın kusursuz görünümünü bozmuyor. İçeriğinde bulunan doğal bitkisel lifler cildinizde ipeksi yumuşaklık sağlarken, avuç içinize sığacak ufak boyutuyla da yanınızdan ayırmayacağınız bir aksesuar oluyor.

     

    MAKYAJ SÜNGERİ:

    Makyaj uygulaması yaparken size zaman kazandıracak olan, üç yüze sahip makyaj süngeri ile makyaj tutkunları istediği her şeye tek bir ürün ile sahip olabiliyor. Yüze uygulanan ürünün formülü ister sıvı, ister krem, ister pudra olsun makyaj süngeri her ürünle kolayca uygulanabiliyor. Yassı tarafı ile daha kontrollü uygulamalar yapmanızı sağlarken, yarım ay şeklindeki kısmı size göz çevrenizi kusursuz bir şekilde kapatma fırsatı veriyor. Oval tarafı ise ister fondöteninizi ister pudranızı ister kreminizi yüzünüze kolayca uygulama imkanı sunuyor.

    Bu pratik makyaj süngeri sayesinde makyajınız hem mükemmel bir görünüme kavuşuyor hem de makyaj çantanız hafifliyor.

     

    120 NUMARALI AYDINLATICI FIRÇASI:

    Aydınlatıcı fırça, her iki taraftaki kıvrımlı yapısıyla yalnızca elmacık kemiklerini değil, aynı zamanda kaş kavislerini, dudak-burun çukurunu, şakakları, burun kemerini ve hatta köprücük kemiğinizi bile aydınlatıyor.

     

    160 YÜZ VE VÜCUT KABUKİ FIRÇASI

    Birden fazla amaca hizmet eden bu makyaj fırçasıyla kadınlar hem pudra hem de sıvı yapıdaki malzemelerini yüzüne kolaylıkla uygulayabiliyor. Fırçanın benzersiz ucuyla yüzünüzdeki en ufak ayrıntılara zahmetsizce ulaşabilen kabıki fırçasıyla aynı zamanda tüm vücudunuza da rahatlıkla uygulama yapabiliyorsunuz.

     

    110 NUMARALI FONDÖTEN FIRÇASI:

    Ultra doğal bir görünüm yakalamak için Rihanna’nın da vazgeçilmezi olan 110 numaralı fondöten fırçasıyla kozmetik tutkunları fondötenini kalın, ince ya da süper ince olarak uygulayabiliyor. Benzersiz oval hatları ve ultra incelikteki yapısıyla cildinize dokunduğu andaki yumuşaklık hissini hissettikten sonra 110 numaralı fondöten fırçası makyaj çantanızın vazgeçilmez parçası olarak yerini alacak!

     

    130 NUMARALI TAŞINABİLİR RÖTUŞ FIRÇASI:

    130 numaralı taşınabilir rötuş fırçası manyetik, asansörlü yapısı sayesinde taşıma ve kullanım rahatlığı sağlarken yumuşacık kılları sayesinde de pudrayı oldukça geniş bir alana yayma kolaylığı sağlıyor. Bu iddialı fırça Invisimatte pudra ile beraber harika bir uyum yakalıyor.

     

    140 NUMARALI TAŞINABİLİR AYDINLATICI FIRÇA:

    Fenty Beauty’nin taşınabilir, mıknatıslı ve asansörlü aydınlatıcı fırçasıyla daha önce hiç olmadığınız gibi ışıldamaya hazır mısınız? Kusursuz makyajı elde edebilmeniz için 140 numaralı aydınlatıcı fırça, Match Stix Aydınlatıcı ile beraber büyük bir uyum yakalıyor. Yumuşacık kılları sayesinde aydınlatıcıyı hızla ve hassas biçimde uygulamanızı sağlarken,orta yoğunluktaki yapısı sayesinde de istediğiniz miktarda ışıltı taşımanıza yardımcı oluyor.

     

    150 NUMARALI TAŞINABİLİR KONTÜR VE KAPATICI FIRÇASI:

    Yumuşak kıl yapısıyla kusursuz hatlara kavuşmanızı sağlayan ve fondötenin etkisini cildinize yayan 150 numaralı taşınabilir kontür ve kapatıcı fırçası, arzu edilen kapatıcılığın anında elde edilmesini sağlıyor. 150 numaralı fırça, asansörlü yapısı ve Match Stix Skinstick(Mat) ile manyetik olarak birleşmesinden dolayı size her zaman yanınızda taşıyabilme fırsatı sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.