DOLAR 32,3323
EURO 35,1192
ALTIN 2301,228
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Riva arazisinde yükselecek projenin ismi Düşler Vadisi Riva olarak belirlendi

    Riva arazisinde yükselecek projenin ismi Düşler Vadisi Riva olarak belirlendi

    Emlak Konut GYO tarafından ihalesi yapılan Galatasaray’ın Riva arazisini kazanan Yılmaz İnşaat, bölgede çalışmalarını hızlandırırken proje ismini de “Düşler Vadisi” Riva – İstanbul olarak belirledi. Riva’nın doğal yapısı korunarak geliştirilen “Düşler Vadisi” Riva – İstanbul ile firma, bölgeye ve sektöre yepyeni bir vizyon kazandıracak. Yakın zamanda satışa sunulması planlanan projenin ön talep toplama süreci ise www.duslervadisiriva.com web sitesinde başlatıldı.

    Galatasaray’ın Riva’daki 869 bin 362 metrekare büyüklüğündeki arazisinde yükselecek projenin ismi belirlendi. Emlak Konut GYO güvencesiyle Yılmaz İnşaat tarafından hayata geçirilecek proje “Düşler Vadisi” Riva -İstanbul markasıyla yükselecek.

    Ön talep toplama sürecinde başvuran alıcılara, projenin satışa açılma aşamasında, sınırlı sayıdaki villalar için lansman öncesi uygun fiyat ve imkânlarla yer alma şansı sunulacak.

    45 yıllık tecrübesi ile yaşam alanlarına değer kazandıran Yılmaz İnşaat, “Düşler Vadisi” Riva –  İstanbul’da örnek bir projeye imza atacak.

    “DÜŞLER VADİSİ” RİVA – İSTANBUL’DA HER İHTİYACI KARŞILAMAK AMACI İLE FARKLI TİPLERDE VİLLA SEÇENEKLERİ YER ALIYOR

    “Düşler Vadisi” Riva – İstanbul’da farklı büyüklüklerde villa seçeneklerine yer verilerek, her ihtiyacı karşılamak hedefleniyor. Etaplardan oluşacak projenin ilk etabında 500 civarında villa yer alacak. Projede yer alacak her villa için özel bahçe alanları da sunulacak.

    HAKAN YILMAZ; “DÜŞLER VADİSİ RİVA – İSTANBUL PROJEMİZLE RİVA’YA DEĞER KATACAĞIZ”

    “Düşler Vadisi” Riva – İstanbul projesinde özlenen bir villa projesi hayata geçireceklerini belirten Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz; “Proje içindeki park ve özel orman alanı ile birlikte 1.150 dönüm üzerinde geliştirdiğimiz “Düşler Vadisi” Riva – İstanbul projemizin içinde doğal sular akıyor. Bu doğal su alanlarını projeyle bütünleştiriyor ve arazinin en alt kotunda da bir göl planlıyoruz. Arazideki doğal sular, o gölete akacak. Projeyi geliştirirken doğayla iç içe bir konseptte ve yatay bir düzlemde olmasına büyük özen gösterdik. Mimarisinden donatılarına, en ince ayrıntısına kadar hassasiyetle geliştirdiğimiz projemizin konseptini kapsayacak bir isim belirledik. “Düşler Vadisi” Riva – İstanbul ismiyle lanse edeceğimiz projemizde ön talep toplama dönemini de başlattık.” dedi.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.