DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Rockwell Automation / Dijital DCS Platformunda tek kullanımlık ilaç çözümleri

    Rockwell Automation / Dijital DCS Platformunda tek kullanımlık ilaç çözümleri
    25.07.2018
    A+
    A-

    Achema – 11-15 Haziran – Frankfurt am Main, Almanya – Hall 11.1 Stand E27

    Rockwell Automation dijital dönüşüm, güvenlik ve tek kullanımlık ilaç yetkinliklerinin ve dijital dönüşüm yolculuğunda her adımı nasıl desteklediğinin vaka incelemesini yapacak.

    Rockwell Automation, bu yılki Achema etkinliğinde  gittikçe gelişen küçük “batch” ve veri-bazlı operasyonlardaki zorlukları aşmak için imalat sistemlerini iyileştirmek ve modernize etmek isteyen şirketlerce neden tercih edilen bir işbirliği ortağı olduğunu vurguluyor.

    Fuarda (E27 Hall 11.1) sektörün en baskılayıcı iki sorununa – tek kullanım ve sibergüvenlik & network konularına yönelik çözümler yer alıyor. İlaç sektöründeki tek kullanımlık çözümler, hızla tekrar konfigüre edilebilen ve programlanabilen esnek ve atik tak-çalıştır proses kontrol mimarilerine ihtiyaç duyar. Aynı zamanda sektör verilerini ve serileştirme taleplerini izleyebilmek için güçlü veri yetkinlikleri sunmalı. Rockwell Automation PlantPAx DCS çözümü bu talepleri olan ilaç şirketleri için ideal çözüm oluyor.

    The PlantPAx DCS, proses ve ayrık kontrol, güç, enformasyon ve güvenlik kontrolünü tek bir makine, hücre, hat veya fabrika altyapısına bağlayarak kritik alanlar arası pürüzsüz bir entegrasyon için gereken ortak bir dijital platform sunar.  EtherNet/IP kullandığı için PlantPAx üzerindeki tek kullanımlık mimariler hızla ve kolayca konfigüre edilebilir, tak çalıştır özellikleri sayesinde de kolayca yeniden inşa edilebilir.

    Rockwell Automation Achema’da bu özellikleri tipik bir proses ortamını canlandıran bir biyoreaktörle tek kullanımlık ortamda sergileyecek Rockwell Automation’ın Achema’da odaklanacağı en önemli alanlardan biri de siber güvenlik. Lider ilaç şirketlerinin bir çoğu siber saldırılara ve fidye yazılım saldırılarına maruz kaldı.Bugünün güvenlik ihtiyaçlarını karşılayamayan eski çözümler aracılığıyla bu saldırılarla mücadele etmek zor oldu.

    Rockwell Automation Yaşam Bilimleri Sektör Direktörü Billy Sisk şöyle açıklıyor:

    “Görmekte olduğumuz durum; bir ilacın yaşam döngüsü boyunca kullanılmak üzere geliştirilen ve lisanslanan eski çözümler. Sorun şu, bu eski makinler genelde, kontrol, otomasyon ve ağ konusunda mevcut modern muadilleri kadar sağlam olmuyor. Sonuç olarak da ağ ve güvenlik mühendislerimizden almamız gereken hizmette ciddi bir artış  oluyor. Bu mühendisler şirketi siber saldırılara karşı korumak için donanımları ve sistemleri denetleyip yeniden tasarlıyor.”

    Rockwell Automation standında bir endüstriyel very merkezi ile siber güvenlik çözümlerini anlatacak. Bu konu Cisco, Microsoft, Panduit ve Clairty çözümlerinin de anlatılacağı Achema’daki bu konular 14  Haziran’da 10:30-16:00 saatleri arasında gerçekleşecek panellerde tartışılmaya devam edecek.

    Kimya, proses ve ilaç sektörlerindeki derin yetkinlikleriyle Rockwell Automation, modüler, ölçeklendirilebilir ve tam entegre donanım, yazılım ve ağ çözümleriyle desteklenen Connected Enterprise felsefesinin, bir şirketin dijital dönüşümünü ortaya çıkarmak ve bu potansiyelden fayda sağlamak için önemini de bir kez daha gözler önüne serecek.

    İlaç 4.0 yaklaşımı için bu dijital altyapıların kullanılması ve güvenliği en önemli unsurlar. Ve tek kullanımlık teknoloji bir norma dönüştüğü için, bu iki yaklaşımın birbiriyle olabilecek en etkin şekilde çalışması gerekir. Birçok Achema katılımcısı tekil sorunlar için çözümünü sunuyor olacak, fakat bunlardan çok azı tam entegre, ölçeklendirilebilir, veri bakımından zengin ve tak çalıştır altyapılı olacak.  Rockwell Automation dijjital dönüşümde yaşadığınız zorluklarla mücadelede en iyi sanayi müttefikiniz.

    Rockwell Automation Hakkında
    “Rockwell Automation, Inc. (New York Borsası: ROK) Endüstriyel otomasyon ve bilgiye adanmış dünyanın en büyük şirketi olan Rockwell Automation, Inc., müşterilerini daha verimli ve dünyayı daha sürdürülebilir bir hale getirmektedir. Merkezi Milwaukee, Wis.’de bulunan Rockwell Automation, 22.000’den fazla çalışanı ile 80’den fazla ülkede müşterilerine hizmet vermektedir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.