DOLAR 32,5328
EURO 34,962
ALTIN 2427,178
BIST 9700,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Rockwell Automation dijital dönüşümü anlattı

    Rockwell Automation dijital dönüşümü anlattı
    18.03.2019
    A+
    A-

    Dünyanın en büyük endüstriyel otomasyon şirketi olan Rockwell Automation, imalat sektörünü bir araya getiren yılın en prestijli fuarı Win Eurasia’da yer aldı. Sektör temsilcilerinin tek çatı altında toplandığı organizasyonda Rockwell Automation, The Connected Enterprise için yenilikçi ürün ve teknolojilerinden oluşan serisini tanıtırken, yeni dijital dönüşüm uygulamalarını da sergileme imkanı buldu.

    İmalat sektörünün en önemli fuarlarından Win Eruasia, 14-17 Mart 2019 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. ‘Endüstri 4.0’ teması ile en son teknolojilerin tanıtıldığı fuarda, Rockwell Automation imalatçıların üretkenliği, randımanı ve etkisini artırmak için The Connected Enterprise’ı, dijital dönüşüm trendlerini, artırılmış gerçeklik uygulamalarını ve veri analitiği gibi teknolojik hizmetlerini de sergiledi.

    Fuarda düzenlenen özel oturumlardan ‘Rockwell Automation Connected Enterprise Vizyonu’ oturumunda konuşma yapan Rockwell Automation Ülke Direktörü Ediz Eren, konuşmasında; “Dünyada, IoT yatırımlarına ayrılan bütçe yaklaşık 750 milyar dolar. Bu bütçenin en büyük pay sahibi ise 200 milyar dolar ile endüstri sektörü. Bu yatırımları yapan sanayiciler, dijitalleşmenin getirdiği rekabetçilik avantajlarını yakalamadan önce Türk sanayicisinin de doğru hamlelerle ve bugünden dijital dönüşüme yatırım yapması büyük önem taşıyor.” dedi.

    The Connected Enterprise işletmelerin süreçlerini kolaylaştırıyor

    Rockwell Automation’ın uygulamaları arasında yer alan The Connected Enterprise, veriye erişimi kolaylaştıran, gerçek zamanlı ve erişilebilir bir platform sunmanın yanı sıra, daha iyi kararlar alma yolundaki engelleri kaldırıyor. The Connected Enterprise, bilgi ve operasyonel teknolojileri bir fabrika içerisinde platforma entegre ederek işletme yöneticilerinin endüstriyel süreçlerini mümkün olan en etkili ve faydalı biçimde yönetmelerine ve geliştirmelerine yardımcı oluyor.

    Geleceğin teknoloji trendi ‘Artırılmış Gerçeklik’

    The Connected Enterprise uygulamalarının yanı sıra, Rockwell Automation’ın, PTC iş birliğinde gerçekleştirdiği artırılmış gerçeklik uygulamalarını ziyaretçilerine gösterdi. Cihazların analitiği ile ilgili demo çalışmaları da sektör profesyonellerine tanıtan Rockwell Automation standında Sherlock ürünü de büyük ilgi gördü.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.