DOLAR 32,4876
EURO 34,8285
ALTIN 2450,523
BIST 9881,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Rockwell Automation Türkiye pazarında büyüyor

    Rockwell Automation Türkiye pazarında büyüyor
    05.12.2018
    A+
    A-

    Endüstriyel otomasyon sektörünün önde gelen şirketlerinden Rockwell Automation’ın Türkiye operasyonu, Rockwell Automation EMEA Bölgesi tarafından 5’inci kez ‘En Hızlı Büyüme Kaydeden Ülke’ ödülüne layık görüldü.

    Dünyada 80’den fazla ülkede 22 bin çalışanı ile Rockwell Automation, geniş ürün yelpazesi ile tüketici ürünleri imalatı ve ağır sanayi alanlarında farklı endüstrilere çözümler sunuyor. 1993 yılından bu yana Türkiye’deki faaliyetlerini sürdürmeye devam eden Rockwell Automation’ın Türkiye operasyonu, EMEA Bölgesi tarafından 5’inci kez ‘En Hızlı Büyüme Kaydeden Ülke’ ödülünü almaya hak kazandı.

    Türkiye’deki çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini belirten Rockwell Automation Türkiye Ülke Direktörü Ediz Eren; “Gerçekleştirdiğimiz büyüme performansı ile beşinci kez layık görüldüğümüz ‘En Hızlı Büyüme Kaydeden Ülke’ ödülünü almanın mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye pazarının Rockwell Automation için ne kadar önemli bir pazar olduğunu aldığımız bu ödülle tescillemiş olduk. Otomasyon sektöründe sadece kontrol yazılımlarını değil aynı zamanda yönetim, üretim, planlama, optimizasyon, kalite ve performans yazılımları da üreterek müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunmaya devam edeceğiz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.