DOLAR 32,5565
EURO 34,9532
ALTIN 2445,585
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Rotana’da yazı yaşayın

    Rotana’da yazı yaşayın
    28.06.2017
    A+
    A-

    Anadolu Yakası’nın en prestijli otellerinden Burgu ve Tango Arjaan by Rotana yaz boyunca yarı olimpik muhteşem havuzunda şehirden uzaklaşmadan tatil yapmak istenlere harika alternatifler sunuyor.

    Şehirde Tatil Keyfi
    Dünyaca ünlü global otel markası Rotana Grubu’nun Türkiye’de açtığı ilk oteller olan Burgu ve Tango Arjaan by Rotana, Anadolu Yakası’nda keyifli bir ortamda yazın tadını çıkarmak isteyenler için harika alternatifler sunuyor. Otellerin ikonik Burgu ve Tango figürlerini yansıtan yapılarının tam ortasında konumlanan yarı olimpik büyük yüzme havuzunda misafirler, metropol enerjisinden kopmadan ve şehirden uzaklaşmak zorunda kalmadan uzaklara gitmiş kadar eğlenceli ve keyifli bir tatil yapabiliyorlar. Pool Bar’ın taze meyvelerden hazırlanan enfes smoothie ve ferahlatıcı kokteylleri ile yaz sıcağında serinlerken, havuz başında servis edilen, otelin ev yapımı efsane hamburgeri, kulüp sandviç, ızgara karides, mini köfte topları, soğan halkaları ve Uzakdoğu lezzetleri gibi keyifli atıştırmalıklarla da yüzerken kaybedilen enerjiyi geri toplayabiliyorlar.
    Yeşillikler İçinde Bir Vaha
    Yüzmekten çok güneşlenmeyi tercih eden misafirler ise gerek otelin keyifli havuz başında gerekse de yeşillikler içinde bir huzur vahası görünümündeki geniş üst bahçesinde güneşin ve mevsimin tadını doyasıya çıkarabiliyorlar.
    Yaza Özel Konaklama Paketleri
    Hem İstanbul’u keşfedip, hem de bir tatil köyüne gitmiş gibi güneş ve yüzme keyfini yaşamak isteyen tatilciler için Burgu ve Tango Arjaan by Rotana yaz boyunca www. rotana. com üzerinden yapılan tüm rezervasyonlarda %25 indirim fırsatı sunuyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.