DOLAR 32,4963
EURO 34,6345
ALTIN 2479,026
BIST 9638,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ruj sürme tüyoları Max Factor’dan

    Ruj sürme tüyoları Max Factor’dan
    29.07.2017
    A+
    A-

    Max Factor makyaj uzmanları her yıl 29 Temmuz’da kutlanan Ruj ( Lipstick) Günü’ne özel bulaşmayan, dağılmayan ruj sürme tüyolarını anlattı.

    Bir ruj yeter ya da rujsuz asla diyen kadınlar için uzun süreli, dağılmayan ruj sürmek önemli bir kriter… Dudaklarda doğal görünüm ya da ışıltı yakalamak için uygulanacak küçük taktikler ise kusursuz görünüm için önem kazanıyor. Max Factor makyaj uzmanları Ruj (Lipstick) Günü’nde kadınlar ile kusursuz ruj sürmenin sırlarını paylaşıyor.

    Max Factor Makyaj uzmanları ruj sürmeye başlamadan önce dağılmayı önleyen Max Factor Colour Elixir Universal Dudak Kalemi ile dudakları çerçeveleyip içini doldurmayı öneriyor. Seçtiğiniz ruju tüm dudağınıza sürüp üzerine transparan bir pudra uygulayarak dudaklarda dağılmayan, bulaşmayan kusursuz bir görünüme kavuşabilirsiniz.

    Max Factor’den Dünya Ruj Günü’ne özel tavsiyeler;

    Işıltını dudaklarındaki gülümsemene yansıt

    Max Factor Colour Elixir Honey Lacquer

    • Nemlendirici ve besleyici mineral yağı
    • Parlaklık arttırıcı bileşenler
    • Yüksek pigmentli onlarca renk seçeneği
    • Blooming Berry, Indulgent Coral dışında canlı altı farklı ton seçeneği
    • Mat rujun yükselişi
    • Max Factor Colour Elixir Velvet Mat Ruj Koleksiyonu
    • Kusursuz matlık
    • Kadifemsi görünüm
    • Ten rengine yakın gül tonu, mercan ve ahududu kırmızısı ile dört farklı ton seçeneği
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.