DOLAR 32,3287
EURO 35,0757
ALTIN 2297,002
BIST 8988,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Saç bakımına nostaljik dokunuş

    Saç bakımına nostaljik dokunuş
    07.08.2018
    A+
    A-

    Dünyaca ünlü kişisel bakım markası Remington, 80. kuruluş yılına özel tasarladığı Retro Saç Kurutma Makinesi ile geçmişin çizgilerini, güçlü ve modern teknolojiyle birleştiriyor. 1950’lerin tarzını, günümüz teknolojisi ve dayanıklılığı ile buluşturan Retro Saç Kurutma Makinesi, mavi ve pembe renk seçeneğiyle de farklı zevklere hitap ediyor.

    Nostaljik şık tasarımı modern teknolojiyle bir araya getiren Remington Retro Saç Kurutma makinesi, güzellik rutinine alışılagelmişin dışında bir fark katıyor. Göz alıcı retro kıvrımlı tasarımı, 2000W gücündeki motoru, kabarmayı engelleyen ikiz yuvarlak ızgaraları ile Retro Saç Kurutma Makinesi, saçlara pürüzsüz ve gösterişli bir görünüm vermenize yardımcı oluyor.

    Dikkat çekici renkleri ve Retro tasarımına ek olarak, gelişmiş özellikleri ile her seferinde mükemmel sonuçlar elde etmenizi sağlayan Remington Retro Saç Kurutma Makinesi, saçın hacmini arttıran ek hava akımı düzenleyicisi özelliği sayesinde de saçlara hacim katarak gösterişli bir görünüm elde etmenizi sağlıyor.

    3 ısı ve 2 hız ayarı, soğuk atış özelliğiyle de saç şekillendirmede son dokunuşa imza atmanızı sağlayan Remington Retro Saç Kurutması özel tasarlanan taşıma çantası ile de tarzınızı yansıtma şansı tanıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.