DOLAR 32,5182
EURO 34,9169
ALTIN 2454,882
BIST 9887,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sadece 4 mm’lik çerçevesi ile Türkiye’de üretilen ilk sınırsız TV satışa çıktı

    Sadece 4 mm’lik çerçevesi ile Türkiye’de üretilen ilk sınırsız TV satışa çıktı
    04.02.2019
    A+
    A-
    Vestel, yeni televizyonu ile sınırları kaldırıyor. Red Dot Tasarım Ödüllü Sınırsız VLED TV, sadece 4 mm inceliğindeki çerçevesi, en ince detayları bile ön plana çıkaran Quantum Renk Paleti, daha parlak ve yüksek kontrastlı Dolby Vision teknolojisi ile dikkat çekiyor.
    Vestel, dünyanın en prestijli tasarım yarışması Red Dot Design Award’dan tasarım ödülü alan yeni televizyonunu satışa çıkardı. Berlin’deki 2018 IFA fuarında sergilenen Türkiye’de üretilen ilk sınırsız TV’si sadece 4 mm inceliğindeki çerçevesi, şık tasarımı ile dikkatleri üstüne çekiyor.
    Vestel Quantum Renk Paleti teknolojisi sayesinde en ince detayları bile ön plana çıkaran Sınırsız TV, Yüksek Parlaklık teknolojisi ile parlak ve aydınlık görüntü sağlıyor. HDR ve Dolby Vision teknolojisi ile de daha parlak, detaylı ve yüksek kontrastlı görüntüye ulaşan Sınırsız TV, dahili 4K uydu alıcısı sayesinde ekstra bir cihaza ihtiyaç duymadan 4K yayınları, Smart TV özelliği sayesinde de farklı içerikleri izleme olanağı sunuyor. 65 inç Vestel Sınırsız TV’nin tavsiye edilen perakende fiyatı 8.499 TL.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.