DOLAR 32,4976
EURO 34,5736
ALTIN 2491,753
BIST 9548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sadeliğin ve geometrinin birleştiği modern sedir tarzı

    Sadeliğin ve geometrinin birleştiği modern sedir tarzı
    13.03.2019
    A+
    A-

    Açık havaya prestij katan Türkiye’nin önde gelen bahçe mobilyaları markası L’unica, 2019 ilkbahar-yaz koleksiyonunda yer alan Roda Köşe Takımı ile dış mekanlara sade ve zarif bir görünüm kazandırıyor. Her türlü hava koşuluna dayanıklı teak ağacından üretilen Roda Köşe Takımı, modern sedir tarzı sayesinde aranılan konforu hem kalabalık gruplar hem de uzanarak günün yorgunluğunu atmak isteyenler için gün yüzüne çıkarıyor. Antrasit rope ve düz teak çıtaların birleşiminden oluşan Roda Köşe Takımı, kare örgü detayları ile sadeliğin ve geometrinin birleştiği en güzel örneklerden biri olarak bulunduğu mekanı eşsizleştiriyor.

    Fonksiyonelliğin ve kalitenin ön planda tutulduğu tasarımlarını konfor ve estetikle buluşturan L’unica, 2019 ilkbahar-yaz koleksiyonunun en dikkat çekici tasarımlarından biri olan Roda Köşe Takımı ile bahçe tutkunlarına rahatlık vadediyor. Modern sedir tarzı ve sadeliğiyle bulunduğu ortama zerafet getiren Roda Köşe Takımı, tasarımına sıcaklık katan ve her türlü hava koşuluna dayanıklı teak ağacı sayesinde uzun yıllar açık hava mekanlarının favori ürünü olmaya aday.

    Antrasit rope ve düz teak çıtaların birleşiminden oluşan Roda Köşe Takımı, kare örgü detayları ile sadeliğin ve geometrinin birleştiği en güzel örneklerden biri olarak bulunduğu mekanı eşsizleştiriyor. Arkasındaki geniş sırt detayları ve kol geçişleri ile dış mekanları samimi ve sıcak bir ortama çeviren Roda Köşe Takımı ile kalabalık bir grup rahatlıkla ağırlanabilirken, günün telaşını, stresini ve yorgunluğunu da uzanarak atmak mümkün.

    Derinliği ile hem iç hem de dış mekanlara zamansız bir şıklık katan Roda Köşe Takımı’na, L’unica‘nın Türkiye genelinde yer alan 30 farklı bayisinden ve İstanbul Levent’te bulunan showroom‘undan ulaşılabiliniyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.