DOLAR 32,5797
EURO 34,677
ALTIN 2525,596
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sakarya’nın başarılı projelerine thyssenkrupp Asansör çözümü

    Sakarya’nın başarılı projelerine thyssenkrupp Asansör çözümü
    21.06.2019
    A+
    A-

    Dünyanın lider asansör firmalarından thyssenkrupp Asansör Türkiye, kalitesinden aldığı güçle Türkiye’nin başarılı inşaat projelerine imza atıyor. thyssenkrupp Asansör Türkiye, yüksek teknolojik performansa sahip ürünleriyle sunduğu çözümlere Sakarya’yı da ekledi

     

    Altyapı çalışmalarından konut ve AVM’lere kadar geniş yelpazede çözümler sunan dünyanın lider firmalarından thyssenkrupp Asansör Türkiye, başarılı inşaat projelerine bir yenisini daha ekledi. Tüm Türkiye’deki inşaat projelerinden yoğun talep görmeye devam eden thyssenkrupp Asansör, Sakarya’nın prestijli konut projelerine de asansör çözümü sağladı.

     

    “Sakarya’daki varlığımızı ve gücümüzü artırıyoruz”

    Türkiye’deki geniş ağıyla yürüttüğü güçlü iş birliği, müşteri memnuniyeti ve hızlı aksiyon kültürü sayesinde sektöründe fark yarattıklarını ifade eden thyssenkrupp Asansör Türkiye CEO’su İsmail Polat, “thyssenkrupp Asansör Türkiye olarak Sakarya Serdivan bölgesindeki varlığımızı ve gücümüzü artıran, Sakarya’nın en büyük firmalarından Ünbay İnşaat’ın projesinde çözüm ortağı olmaktan mutluluk duyuyoruz. Sakarya’da Gölpark Konakları’nda 30 asansör, Mehmet Özen konutlarında 14, Türkmen Sitesi ve Narcity’de 6, Verdes Concept’te 1, Verdes Touch’ta 15, Serdivan Villaları ve Serdivan Konakları’nda 27 asansörle yer aldık. Değerli iş ortaklarımızın yoğun talebiyle gerçekleştirdiğimiz tüm projelerimize kaliteli bir hizmet sunmak ve bunları duyurmaktan büyük gurur duyuyoruz” dedi.

    “Sağladığı güven thyssenkrupp Asansör’ü tercih etmemizde başlıca sebep”

    Ünbay İnşaat Mühendisi Şerefcan Altınay ise iş ortaklığına ilişkin “thyssenkrupp Asansör gibi dünya devi bir firmanın bölgenin en büyük firması olan Ünbay İnşaat ile bir ortaklık sağlayarak projeye katma değer yaratmasından memnunuz. thyssenkrupp Asansör’ün özellikle Sakarya Bölgesi’ndeki geniş bakım ağının satış sonrasında hem firmamızda hem de müşterilerimizde sağladığı güven thyssenkrupp ürünlerini projemizde tercih etmemizin başlıca sebepleri arasında yer alıyor” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.