DOLAR 32,3299
EURO 35,0649
ALTIN 2282,1
BIST 8988,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sakin ve doğal yaşamın yeni adresi: ‘Valory Çeşme’

    Sakin ve doğal yaşamın yeni adresi: ‘Valory Çeşme’
    18.07.2017
    A+
    A-

    60 yılı aşan köklü bir geçmişe sahip olan Yiğitoğlu Grup, Valory Çeşme projesi ile gayrimenkul sektörüne adım atmaya hazırlanıyor. Dalyan’da, denize sıfır konumda yer alacak Valory Çeşme, eşsiz manzarası ve bahçe kullanımları ile doğayla iç içe bir yaşam sunacak. Eylül ayında temelleri atılacak projede, anahtar teslimlerine 2018 yılında başlanacak.

    Tekstil, kozmetik, tarım, yapı kimyasalları gibi geniş bir yelpazede hammadde ve temizlik ürünleri üretimi ve tedariğini sağlayan Yiğitoğlu Grup, 60 yılı aşan köklü geçmişinin getirdiği deneyimini gayrimenkul sektörüne taşıyor. Gayrimenkul sektöründe güçlü bir oyuncu olma hedefiyle yola çıkan Yiğitoğlu Grup, ilk projesini Çeşme Dalyan’da hayata geçiriyor. Valory Çeşme adıyla tasarlanan projede yapılar, taş ev konseptinde olacak. Valory Çeşme, bölgenin denize sıfır ve müstakil bahçe seçenekleri sunan tek projesi olacak.

    Projede 95 ile 263 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1, 5+1, 6+1 olmak üzere beş farklı tipte toplam 13 düz, dubleks ve tripleks kat mülkiyet tapulu ev yer alacak. Yüzde 90’ı deniz manzarasına sahip projeden ev sahibi olanlar, evlerinin önünden denize girmenin keyfini yaşayabilecek. Valory Çeşme, sakinleri içerisinde tekne sahibi olanlar ise projenin hemen yanındaki marinayı kullanabilecek.

    “Farklılık yaratacak projelerle sektöre değer katacağız”

    Kimyasal hammaddeler ve profesyonel temizlik ürün ve sistemleri üretimi ve tedariğini sağlayan Yiğitoğlu Grup’un bu proje ile 60 yıllık bilgi birikimi ve deneyimini gayrimenkul sektörüne taşıyacağını belirten “Birçok sektöre hareketlilik ve dinamizm katan gayrimenkul sektörünün güçlü bir potansiyel taşıdığına inanıyoruz. 60 yıllık deneyim ve bilgi birikimiz ile gayrimenkul sektörüne güçlü bir oyuncu olmak hedefiyle adım atmaya karar verdik. Yaptığımız her işte paydaşlarımıza katma değer sağlama anlayışıyla hareket eden bir Grup olarak gayrimenkul sektöründe de farklılık yaratacak projelere imza atıp, sektöre değer katarak, sürdürülebilir güçlü bir büyüme yakalayacağımıza inanıyoruz” dedi.

    Valory Çeşme ile Dalyan’a değer katacak ayrıcalıklı, özgün bir projeye imza attıklarını belirten Yiğitoğlu şunları söyledi; “Çeşme Dalyan’da hem taş ev hem de denize sıfır konumda olan, müstakil bahçe avantajı sunan, teknenizi bağlama özelliği bulunan ve kat mülkiyet tapusu verensite konseptinde başka bir proje bulunmuyor. Valory Çeşme projemizin 100 metre ilerisinde de Çeşme’nin en güzel koylarından biri olan Kocakarı Plajı yer alıyor.”Yiğitoğlu Grubu’nun projeyi tamamen kendi özkaynaklarıyla geliştirdiğine dikkat çeken Emrullah Yiğitoğlu, bu yıl Eylül ayında inşaatına başlayacakları projenin anahtar teslimini ise Aralık 2018’de gerçekleştireceklerini ifade etti.

    Yiğitoğlu Grup’un gayrimenkul sektörüne uzun vadeli baktığını belirten Yiğitoğlu,önümüzdeki dönemde ise İzmir ve İstanbul’da konut ve işyerinden oluşan karma projeleri hayata geçirmek için çalışmaları sürdürdüklerini söyledi.

    Çeşmenin en gözde koyunda doğayla iç içe bir yaşam

    Yaptığı her işte paydaşlarına katma değer sağlayarak büyüme anlayışıyla hareket eden Yiğitoğlu Grup, temel felsefesini sürdüreceği ‘Valory Çeşme’de kalabalıktan uzakta, doğayla iç içe bir yaşam seçeneği yaratacak. Çeşme’nin en güzel koylarından Kocakarı Plajı’na yakın bir konumda olan “Valory Çeşme”de ayrıca kapalı otopark ve açık yüzme havuzu da yer alacak.

    Yiğitoğlu Grup Hakkında:

    1956 yılında Yiğitoğlu Ticaret olarak ilk adımlarını atan Yiğitoğlu Grup, 1986 yılında Yiğitoğlu Kimya’yı kurarak faaliyetlerine kimyevî maddeleri dahil etti. Yiğitoğlu 60 yılı aşkın deneyimiyle “Profesyonel Temizlik Ürün ve Sistemleri” ile “Kimyasal Ürün Grupları”ndan oluşan iki temel alanda 3 binin üzerinde ürün sunuyor ve üçkıtadan 30 ülkeye ihracat gerçekleştiriyor. Bulunduğu sektörlerde ürün ve hizmetleriyle farklılık yaratan Yiğitoğlu Grup, bu süreçte İstanbul, Tekirdağ, İzmir’de depo, üretim tesisi ve idari bina projelerinin geliştirilmesi ve inşasında elde ettiği deneyimle gayrimenkul sektörüne yöneldi. Geliştireceği özgün projelerle gayrimenkul sektörünün güçlü oyuncularından biri olmayı hedefliyor. Yiğitoğlu Grup, bulunduğu sektörlerde global bir oyuncu olma hedefiyle hareket ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.