DOLAR 32,5297
EURO 34,9121
ALTIN 2440,175
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    SAMET, İnovasyon Dünyası ile INTERMOB 2018’de

    SAMET, İnovasyon Dünyası ile INTERMOB 2018’de
    13.10.2018
    A+
    A-

    SAMET, mobilya yan sanayi firmalarının buluşma yeri olan INTERMOB 2018’de 13-17 Ekim 2018 tarihleri arasında İnovasyon Dünyası’nı ziyaretçilerin beğenisine sunacak.

    Yenilikçi ve estetik ürünleriyle tüm yaşam alanlarında hayatı kolaylaştıran, Türkiye’nin lider mobilya aksesuar markası SAMET, kaliteli ve katma değerli ürünleriyle INTERMOB 2018’e damga vurmaya hazırlanıyor. Sektör profesyonellerini 21. kez bir araya getirecek olan INTERMOB Uluslararası Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı, 13-17 Ekim 2018 tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

    Bugünün ve geleceğin başarılarına imza atan inovatif çözümler sunan SAMET, INTERMOB 2018’de, kusursuz hareket kabiliyeti ve aktüel çizgileriyle göz dolduran Alpha Box, dolapların içinde minimum yer kaplayacak şekilde menteşesiz olarak tasarlanan D-Lite Lift kalkar kapak sistemleri, ultra ince ve zarif tasarımı ve özel renk kombinasyonlarıyla mobilyaları kişiselleştirme imkânı sunan Smart Flow ile yavaş ve sessiz kapanma özelliğiyle menteşe sistemlerinin yeni nesil ürünü olan Master’ı sergilerken aynı zamanda ürün yelpazesinin son üyesi SO CLASS Teleskopik Ray Sistemlerini de tanıtacak.

    Fonksiyonel ve fark yaratan tasarımları sektöre sunarak mobilya aksesuar sektöründe standartları yükselttiklerini belirten SAMET Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ufuk Kızıltan, “SAMET olarak, müşteri memnuniyetini esas alıyor, teknolojik gelişmeleri yakından takip edip hızla uyguluyor, inovasyon yaklaşımımız ve Ar-Ge gücümüzle kullanıcılara her zaman katma değerli ürün sunma kararlılığımızı koruyoruz. Kalite, fonksiyon ve tasarımı öncelik olarak görmemiz ve bu vizyonla ilerlememizin, bizi Türkiye’de sektör liderliğine taşıdığına ve dünyadaki öncü markalar arasında yer almamızı sağladığına inanıyoruz. İnovasyon odaklı ürünlerimizi gerek ülkemizde gerekse yurt dışındaki çeşitli platformlarda kullanıcılarımızın ve sektör profesyonellerinin beğenisine sunarak gücümüzü ortaya koyuyoruz. Sektörümüzün etkileşimi ve gelişimine uzun yıllardır büyük katkı sağlayan INTERMOB fuarında SAMET’in “İnovasyon Dünyası”nı sergileyecek ve bambaşka bir kullanıcı deneyimini ziyaretçilerimizle buluşturacak olmaktan gurur duyuyoruz,” dedi.

    SAMET, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 12. salondaki 1211 numaralı standında, tüm ziyaretçileri estetik tasarımı ve üstün performansıyla dikkat çeken ürünlerini keşfetmeye davet ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.