DOLAR 32,5359
EURO 34,914
ALTIN 2436,577
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Samsonite Openroad Serisi ile tarzını konuştur

    Samsonite Openroad Serisi ile tarzını konuştur
    03.04.2017
    A+
    A-

    Şehrin kasvetli havasını şıklık ve kaliteli bir görünümle dağıtmak isteyen erkekler, yepyeni Openroad serisiyle göz kamaştıracak!

    Kalite ve güvenirliliğin iş dünyasındaki adresi Samsonite, şehirdeki yüksek binaların ve tuğla duvarların arasında özgürlüğü arayan ve yaratıcılığını sokağa da taşımak isteyen erkekler için Openroad serisini tasarladı.

    Çağdaş tasarımlara sahip şekilleri, hayati işlevsellik taşıyan unsurlarla birleştiren Openroad serisi çantalar, yüksek kalitedeki polyester kumaşların yumuşacık poliüretan malzemeyle kaplanmasının ardından, naylonla yapılan son dokunuşlarla tamamlanıyor. Oldukça dayanıklı kumaşlardan üretilen ve böylelikle uzun ömürlü kullanım özelliği sağlayan Openroad serisi çantalar, görsel açıdan da kullanıcısını tatmin ediyor.

    SmartFit ™ özelliği sayesinde tabletlerden bilgisayarlara tüm elektronik cihazları taşımada büyük kolaylık sağlayan Openroad serisinin sundukları bununla da sınırlı kalmıyor. Openroad serisi çantalar, her bir eşya için ayrı cep sunan iç tasarımlarıyla da dikkat çekiyor.

    Openroad serisinin devrim yaratacak olan sistemleri, KeyFix ™, CradlePockets ™ ve SeeThru™ ile tüm kişisel eşyalar ve dosyalar çanta içinde kolaylıkla yerli yerini buluyor. SmartSleeve™ özelliği ile çantanızda hem kişisel eşyalarınız hem de iş evraklarınız için gizli bir bölmeye sahip olurken, sırt çantalarınızdaki gizli bölmelerde çift kilit sistemi mevcut.

    3 farklı renk seçeneği ile asil bir duruş ortaya koyan Openroad çantalar, kişiselleştirilmiş donanım ve 6 farklı seçenekle sokaklarda tüm dikkati üzerinize toplamanızı sağlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.