DOLAR 32,3291
EURO 35,0399
ALTIN 2280,546
BIST 9002,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sanal Gerçeklik Gözlükleri ile evlerini gezdiler

    Sanal Gerçeklik Gözlükleri ile evlerini gezdiler
    15.08.2018
    A+
    A-

    Son yıllarda gelişim gösteren grafik yazılımları ve donanımlar ile Çukurova Belediyesi ve Sampaş A.Ş. tarafından ortak yürütülen kentsel dönüşüm projesi, sanal gerçeklik yaratılarak, hak sahiplerinin gelecekteki evlerini bugünden gezebilme imkânı sağlıyor.

    Çukurova Belediyesi bünyesinde hizmet veren ve son teknoloji ile donatılan Kentsel Dönüşüm ofisinde; hak sahipleri, Belediye Evlerinde gerçekleşecek olan Türkiye’nin en büyük Kentsel Dönüşüm projelerinden biri olacak projede, hem sahip oldukları hakları öğreniyorlar hem de yaşayacakları modern hayatı deneyimleme fırsatı buluyor.

    VR gözlükleri deneyimleyen hak sahipleri, ilk defa tecrübe ettikleri Sanal gerçeklik gözlüğü ile keyifli anlar yaşıyor. Çocuklarının sık sık internette bu şekilde oyunlar oynadığını söyleyen hak sahipleri, gözlüğü takıp evleri gezerken ayaklarının yerden kaydığını sanıp görevlilere tutunma ihtiyacı duyuyorlar. Sık sık komik diyalogların yaşandığı tanıtım ofisinde kafasındaki sorulara yanıt bulup mutlu bir şekilde projenin gerçekleşmesi için imza atan hak sahipleri; “Haklarımızı bilmek bizi her zaman mutlu eder.Yer kaybı yaşayacağını düşünen mahalle sakinleri varsa kesinlikle tanıtım ofisine gelip bu tecrübeyi bizzat yaşayıp kafalarına takılan konuları mutlaka sorsunlar. Söylentilerle hareket etmesinler” diyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.