DOLAR 32,3787
EURO 35,0513
ALTIN 2326,745
BIST 9089,71
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sanatçılar TEMA Vakfı için Sezen Aksu şarkılarıyla sahnede

    Sanatçılar TEMA Vakfı için Sezen Aksu şarkılarıyla sahnede
    27.04.2019
    A+
    A-

    TEMA Vakfı’nın 28 Nisan Pazar akşamı saat 22.00’de NTV’de gerçekleşecek özel yayınında, ünlü sanatçılar Sezen Aksu şarkılarıyla çocuklar ve doğa için gönüllü olarak sahneye çıkıyor. Canlı yayın boyunca 60 bin çocuğun daha TEMA Vakfı doğa eğitimlerinden faydalanmaları için bağış çağrısı yapılacak.

    27 yıldır toprak odaklı çalışmalarının yanı sıra başta çocuklar olmak üzere toplumun tüm kesimlerine doğa eğitimleri veren TEMA Vakfı, Umut Yeşerten Şarkılar” özel yayınında ünlü sanatçıları bir araya getiriyor. Sezen Aksu’nun destekleriyle 28 Nisan Pazar akşamı saat 22.00’de gerçekleşecek olan özel yayın NTV’den canlı yayınlanacak ve tüm şarkılar ‘çocuklar’ ve ‘doğa’ için söylenecek.

    Çocukların doğa eğitimi için Sezen Aksu şarkıları söylenecek

    Türkiye’nin önde gelen sanatçılarının TEMA Vakfı yararına sahneye çıkacağı gecenin sunuculuğunu Yiğit Özşener ve Gülay Afşar üstleniyor. Çocukların doğa eğitimi için Sezen Aksu şarkılarının söyleneceği “Umut Yeşerten Şarkılar” özel yayınında; Ayça Ayşin Turan, Burak Sevinç, Can Yaman, Demet Özdemir, Dilan Çiçek Deniz, Emre Karayel, Funda Arar, Kıvanç Kasabalı, Mert Fırat, Pınar Deniz, Sedef Avcı, Serhat Kılıç, Yağmur Tanrısevsin mesajları ve şarkıları ile sahne alacak. Gecenin müzik direktörlüğünü Behzat Gerçeker’in yapacağı yayında, ENBE Orkestrası da sanatçılara performanslarında eşlik edecek.

    TEMA yaz 3464’e gönder, çocuklar yaşamı doğada öğrensin

    Bugüne kadar 3 milyondan fazla çocuğa doğa eğitimleriyle ulaşan TEMA Vakfı, Milli Eğitim Bakanlığı ile yapılan iş birliği kapsamında her yıl okul öncesinden lise eğitimine kadar her yaştan yüz binden fazla çocuğun katılımıyla ücretsiz doğa eğitimleri gerçekleştiriyor. Yayın öncesi ve sırasında gerçekleştirilecek kampanyayla 60 bin çocuğun daha TEMA Vakfı’nın doğa eğitimlerinden faydalanması için bağış çağrısı yapılacak. TEMA Vakfı’nın 3464 SMS hattına gelecek bağışlarla doğa eğitimleri için kaynak sağlanacak. Tüm Türkiye 3464’e TEMA yazıp SMS göndererek, TEMA Vakfı’nın çocuklara yönelik doğa eğitimlerine 10 TL katkıda bulunabilecek. Bir çocuğun doğa eğitimlerinden faydalanabilmesi için gerekli tutar sadece 10 TL. Yani her SMS bir çocuğun daha doğa eğitimi almasını sağlayacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.