DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sanatçılardan umut yeşerten şarkılar

    Sanatçılardan umut yeşerten şarkılar
    02.04.2018
    A+
    A-

    TEMA Vakfı, 1 Nisan Pazar gecesi NTV’nin katkılarıyla Türkiye’nin en sevilen yüzlerini çocuklar ve doğa için bir araya getirdi. Gecede 3464’e gönderilen SMS’ler ve bağışlarla 60 bin çocuğun doğa eğitimine katkıda bulunuldu.

    Ünlü sanatçılar TEMA Vakfı’nın “Umut Yeşerten Şarkılar” özel yayınında gönüllü olarak sahneye çıktı. 1 Nisan Pazar akşamı İş Sanat Konser Salonu’nda gerçekleşen özel yayın NTV’den canlı yayınlandı. Tüm şarkıların ‘çocuklar’ ve ‘doğa’ için söylendiği “Umut Yeşerten Şarkılar” özel yayınında 3464’e gönderilen SMS’ler ve bağışlarla 60 bin çocuğun doğa eğitimine katkıda bulunuldu.

    Ünlü sanatçılar şarkılarıyla ve mesajlarıyla sahnedeydi

    Sunuculuğunu Gülay Afşar ile Yiğit Özşener’in üstlendiği programda; Aybüke Pusat, Ayça Ayşin Turan, Aytaç Şaşmaz, Birce Akalay, Burak Sevinç, Caner Cindoruk, Defne Samyeli, Doğukan Polat, Eren Vurdem, Gizem Karaca, Görkem Sevindik, Güldüy Güldüy Ekibi, Kadir Doğulu, Melis Tüzüngüç, Meltem Yılmazkaya, Mert Fırat, Özcan Deniz, Pelin Akil, Serhat Kılıç, Tolga Sarıtaş, Yonca Lodi ve Yurdaer Okur mesajları ve şarkıları ile sahneye çıktı. Müzik direktörlüğünü Behzat Gerçeker’in yaptığı yayında, ENBE Orkestrası da sanatçılara performanslarında eşlik etti. Proje danışmanlığını Filiz Burhan’ın yaptığı ve NTV’nin katkılarıyla canlı yayınlanan program sosyal medyada da büyük ilgi gördü, yayın esnasında tüm Türkiye’den yapılan bağışlarla çocukların doğa eğitimine katkı sağlandı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.