DOLAR 32,4556
EURO 34,7655
ALTIN 2437,855
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sanayide üreten kadınlar Maktek Avrasya’da buluşuyor

    Sanayide üreten kadınlar Maktek Avrasya’da buluşuyor
    01.10.2018
    A+
    A-

    Takım Tezgahları Sanayici ve İşadamları Derneği (TİAD), TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. ve Marketing Türkiye işbirliğinde 3 Ekim 2018 Çarşamba günü düzenlenecek “Sanayide Üreten Kadınlar Buluşması” paneli, Türk iş ve basın dünyasındaki üst düzey yöneticileri bir araya getiriyor. Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Günseli Özen’in moderatörlüğünde “Endüstri şirketlerinde kadının rolü?”, “Türkiye’de kadın meselesi” ve “Bir sanayi şirketinde üst düzey yönetici olmak” başlıklı konuların detaylarıyla tartışılacağı panel, MAKTEK Avrasya Fuarı’nda gerçekleşecek.

     Son yıllarda kadınların iş gücüne katılım oranının bir işin başarısı için vazgeçilmez olduğunu farkındalığıyla TİAD, TÜYAP ve Marketing Türkiye iş birliğinde 3 Ekim 2018 Çarşamba günü düzenlenecek “Sanayide Üreten Kadınlar Buluşması” paneli, Türk iş ve basın dünyasındaki üst düzey yöneticileri bir araya getirmeye hazırlanıyor. 

    Üreten kadınlar bir arada…

    Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Günseli Özen’in moderatörlüğünde; GE Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Canan Özsoy, Hürriyet Gazetesi Köşe Yazarı Elif Ergu Demiral, Seger Korna Genel Müdürü Tülin Tezer, Nestlé Professional Türkiye Genel Müdürü Arzu Alibaz ve Dirinler Sanayi Makinaları Endüstri ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Nihan Dirin’in katılımıyla gerçekleşecek panelde birçok farklı isim daha yer alacak. Endüstri şirketlerinde kadının rolü?”, “Türkiye’de kadın meselesi” ve “Bir sanayi şirketinde üst düzey yönetici olmak” başlıklı konuların detaylarıyla tartışılacağı panel kapsamında, takım tezgahları sektöründeki kadın çalışan sayılarını da değinilecek. 3 Ekim 2018 Çarşamba günü 10:30 – 12:00 saatleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi – Karadeniz Salonu’nda gerçekleşecek panel, tüm sektör paydaşlarını da bir araya getirmeye hazırlanıyor. 

    2-7 Ekim 2018 tarihlerinde düzenlenecek olan MAKTEK Avrasya 2018 Fuarı’nda takım tezgahları, metal-sac işleme makineleri, tutucular-kesici takımlar, kalite kontrol-ölçüm sistemleri, CAD/CAM, PLM yazılımları ve üretim teknolojileri alanlarında faaliyet gösteren katılımcılar yer alacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.