DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sanayinin Bağdat Caddesi’nde kiralamalar başladı

    Sanayinin Bağdat Caddesi’nde kiralamalar başladı
    13.08.2018
    A+
    A-

    İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nin prestij merkezi TRİOS 2023’teki, Süleyman Demirel Bulvarı cepheli dükkanlar, mağazalar, ‘ilk yıl kira ödemesiz’ tercihiyle kiralamaya sunuldu. Hemen teslim edilen dükkanlar & mağazalar için bankacılık, cafe-restoran, iş makinaları & el aletleri, iş güvenliği ekipmanı, hırdavat&nalburiye, kargo sektörlerine öncelik tanınacak.

    TRİOS 2023’te, perakendecilere de yer var

    Pulsar İnşaat tarafından geliştirilen, satış & kiralama sürecini TURYAP’ın yönettiğiTRİOS 2023 projesinde, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi’nin (İOSB) en önemli 3 bulvarından birisi olan Süleyman Demirel Bulvarı cepheli dükkanların ve mağazaların kiralanmasına başlandı. Net alanı 147 m2’den 291 m2’ye değişen, KDV hariç 10.000 TL’den 26.200 TL’ye kadar farklı kira bedellerinde dükkanların ve mağazaların bulunduğu TRİOS 2023’te kiracılara, 5 yıllık bir kira sözleşmesi yapmak kaydıyla, tercih edenlere ‘ilk bir yıl kira ödemesiz’ süre de verilecek, kira ödemeleri bir yıl sonra başlayacak.

    Hemen teslim

    Kiracılara, kira ödemesiz, 2 aylıktadilat/yerleşme süresinin verileceği TRİOS 2023’te dükkan ve mağazalar hemen teslim edilecek. Kiracıların dekorasyon yapmalarını kolaylaştıracak her türlü teknik altyapı, projede hazırlanmış durumda.

    TRİOS 2023 dükkanları & mağazaları, hareketin merkezinde 

    TRİOS 2023 projesinin yıl sonunda tümüyle faaliyete geçmesiyle, projenin içinde yer aldığı Dersan Koop. San. Sitesi’nde, eski bloklar da dahil yaklaşık 600 firma, 6.000 çalışan buluncak. Süleyman Demirel Bulvarı’nı kullanan yoğun kitle de öngörülürse, TRİOS 2023 dükkanları ve mağazaları, günlük ziyaretçilerle 10.000 kişiye hitap edecek. Kiralamaya konu dükkanlar ve mağazalar İkitelli Organize San. Bölgesi Yönetim Başkanlığı’nın karşısında konumlanmış durumda.

    5 yıldız konforunda inşa edilmiş olan, tırların çatıya kadar çıkabildiği, metrekarede 2 ton hareketli yük taşıma kapasitesi bulunan, kat yüksekliklerinin 7 ve 8 metre olduğu, Türkiye’nin 2023 yılı ekonomi hedeflerinin gerekliliklerini karşılamayı amaçlayan, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nden ‘en iyi sanayi geliştirme projesi’ ödülü sahibi TRİOS 2023 kiralık dükkanları ve mağazaları hakkında detaylı bilgi, 0212 671 18 78 numaralı telefondan alınabilir, proje trios2023. com web sitesinden incelenebilir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.