DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Satınalma profesyonelleri İstanbul’da buluştu

    Satınalma profesyonelleri İstanbul’da buluştu
    14.12.2018
    A+
    A-

    Sektör profesyonellerini buluşturan Satınalma ve Tedarik Yönetimi Zirvesi bu yıl “Yerli ve Milli Dönüşüm=Yerelden Globale” sloganıyla 1 Aralık tarihinde İstanbul’da gerçekleşti. Türkiye Satınalma Profesyonelleri ve Yöneticileri Derneği (TÜSAYDER) tarafından bu yıl 8’incisi düzenlenen zirve, tüm sektörlerden satınalma yönetecilerini bir araya getirdi.

    Faaliyet gösterdikleri sektörlerde yaklaşık 50 milyar dolarlık satınalma gerçekleştiren iş dünyasının uzman isimleri, Satınalma ve Tedarik Yönetimi Zirvesi’nde buluştu. Türkiye Satınalma Profesyonelleri ve Yöneticileri Derneği (TÜSAYDER) tarafından bu yıl 8’incisi düzenlenen zirve, “Yerli ve Milli Dönüşüm=Yerelden Globale” temasıyla gerçekleşti. Farklı sektörlerden yüzlerce katılımcının ağırlandığı etkinlikte alanında uzman isimler, katılımcılarla görüşlerini paylaştı.

    TÜSAYDER Başkanı Birol Kanbir’in açılış konuşmasıyla başlayan zirvede, “Tedarikçi Yönetimi” başlıklı oturumda TEB Tedarik Direktörü Arda Polat tüketicilerin öncelikli olarak hangi alanlarda, neler satın aldığı ve Tedarik Yönetimi’nin temel unsurları hakkında bilgi verdi. Tedarik ekosisteminden de bahseden Polat, tedarikçilerin merkezinde yer aldığı bir sistemi anlatırken “kullanıcı”, “kural koyucu” ve “satın almacı” gibi etkenlerin önemini de vurgulayarak tedarik süreçlerinin nasıl ilerlediği konusunda dinleyicilere bilgi verdi. Polat şöyle devam etti: “Tedarik yönetimi uzmanları zamanı kullanırken ölçülebilir kazanımlar, ölçülemeyen kazanımlara göre her zaman ağır basmaktadır ancak günümüzde süreç iyileştirmeler, tedarikçi ve risk yönetimi başlıkları da üzerinde önemle durulması gereken konulardır. Bu nedenle en önemli kriterlerden olan zaman kullanımında teknolojiyi kullanarak süreç, tedarikçi ve risk yönetimini gerçekleştirmek bir şirkete her koşulda kazanç sağlayacaktır” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.