DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sbarro’dan ramazan ayına özel menü

    Sbarro’dan ramazan ayına özel menü
    10.05.2019
    A+
    A-

    Nefis İtalyan lezzetlerini misafirleri ile buluşturan Sbarro®, zengin menüsü ve uygun fiyatları ile Ramazan ayında iftar sofralarını şenlendiriyor.

    Sbarro’nun Ramazan ayına özel hazırladığı iştah açıcı, doyurucu içerikli, ekonomik “Ramazan Menüsü” Çorba + dilediğiniz Orta Boy Pizza + Orta Boy İçecek+ Su +Çay sadece 20,95 TL ile satışa sunuluyor. Lezzeti, doyurucu içeriği ve fiyatı ile Ramazan Menüsü pizza tutkunlarının Ramazan ayında da vazgeçilmezi olacak.

    Sbarro® ile ilgili ayrıntılı bilgiye www. sbarro. com. tr web sitesinden ya da Facebook / SbarroTürkiye adresinden ulaşabilirsiniz.

    Ramazan Menüsü, Havalimanları hariç tüm restoranlarda, yalnızca 19:00 – 22:00 saatleri arasında servis edilecek. Menü, mobil restoranlar ve paket serviste geçerli olmayacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.