DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Schréder ve Huawei’den stratejik ortaklık

    Schréder ve Huawei’den stratejik ortaklık
    14.01.2018
    A+
    A-

    Huawei ile önde gelen küresel dış mekân aydınlatma çözümleri sağlayıcısı Schréder, Londra’da 17 Kasım 2017 tarihinde sekizincisi gerçekleştirilen Global Mobil Geniş Bant Forumu’nda ortak geliştirdikleri çok fonksiyonlu aydınlatma sütunu olan Shuffle Tesisi’ni tanıttı. Shuffle Tesisi, modüler Shuffle aydınlatma tabanlı sisteme ve Huawei’in açık hava küçük hücresine dayanıyor ve böylece gelecek nesil bağlantının herkes tarafından erişilebilir olmasını sağlıyor. Shuffle Tesisi, forum zirvesinde sunulduğunda operatörler ve dünya çapındaki ana sanayi müşterileri tarafından dikkat çekti.  Shuffle tesisini tanıtmaktan gurur duyan Schréder ve Huawei, geçen yıl Huawei’in açık entegrasyon istasyonunu Shuffle’a dahil etmek için işbirliği yaptı. İki şirket 17 Kasım 2017 tarihinde Londra’da düzenlenen Global Mobil Geniş Bant Forumu’nda, şehirleri aydınlatan ve birbirine bağlayan çözümlerin ortak olarak geliştirilmesini sağlayacak stratejik işbirliği için Mutabakat Zaptı’nı (MoU) imzaladı. Sürekli gelişen mobil geniş bant teknolojisi, insanların günlük yaşamlarını değiştiriyor ve yeni işler tanıtıyor. Akıllı cihazların ve kablosuz kullanıcıların sayısının gittikçe artması, tüketimde patlamaya neden oluyor. Operatörler büyük kapasite ve bağlantı sunmak zorundalar, ancak geleneksel tesis çözümü ile yoğun kentsel bir alanda bir tesis edinmek çok zor. Akıllı şehir gelişimi için ideal çoklu uygulama platformu olan sokak lambaları, hemen hemen her yerde mevcut ve bir güç kaynağına bağlı olarak düzenli bir şekilde hizmet veriyor. Schréder, 2015 yılında modüler Shuffle aydınlatma tabanlı sistemini tanıttı.
    Bir aydınlatma sütunundan çok daha fazlası olan Shuffle, şehirlerin vatandaşların beklediği bağlantıyı sağlamasına yardımcı olmak için kontrol sistemleri, hoparlörler, gözetleme kameraları, sıcak noktalar, elektrikli araç şarj cihazları, tabela ve daha çok akıllı servisleri entegre edebiliyor. Shuffle Tesisi, kentlerin 4G kapsama alanını geliştirmesine ve ağ kapasitesini göze çarpmayan bir şekilde artırmasına imkân veriyor. Bu ince sütun, kent sakinlerini rahatsız edebilecek göz kamaştırmalarını ortadan kaldırarak kentsel çevreyle   mükemmel şekilde uyum sağlıyor. Ayrıca altyapıları 5G kapsama alanını gelecekte başarıyla uygulama imkânı sunuyor. Zirvede konuşan Schréder CIO Nicolas Keutgen, “Bu, sektördeki heyecan verici bir durum ve Huawei ile işbirliği yapmaktan çok memnunuz. Stratejik ortaklığımız, iki önde gelen oyuncunun yeteneklerini bir araya getirerek; dünya çapındaki müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için en iyi uçtan uca çözümler sunmak” dedi. Huawei’nin kablosuz ürün serisinin CMO’su Zhou Yuefeng, “Tesis edinmek, ağlarını genişletmek isteyen operatörleri her zaman rahatsız eden büyük bir sorun haline geldi. Shuffle Tesisi tarafından getirilen sinerji, etkili bir çözüm sunacak ve belediye ve operatörlerin ağ yapısını genişletmelerini ve hızlandırmalarını sağlayacak. Huawei, gelecek nesil bağlantıyı hızlandırmak için tüm endüstri liderleriyle birlikte çalışmaya hazır” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.